Toggle Nav

Resepti-Grillijuusto-pastasalaatti

Varastossa
GTIN
Resepti-Grillijuusto-pastasalaatti
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
RUMMO 500G PENNE RIGATE PASTA NO:66
Tarjoushinta 1,99 € Normaali hinta 2,49 €
EXPLORE CUISINE LUOMU PUNAINEN LINSSI PENNE 250G VEGAANI
Tarjoushinta 3,69 € Normaali hinta 3,99 €
FILOS 200/100G LUOMU KALAMATA OLIIVI KIVETÖN
2,49 €
VALIO KOSKENLASKIJA RUOKA 250G CHEDDAR LAKTOOSITON
Tarjoushinta 2,85 € Normaali hinta 3,29 €
NÄMPNÄS PERSILJARASIA 20G
Tarjoushinta 1,89 € Normaali hinta 2,39 €
VALIO EILA® GRILLIJUUSTO 200G LAKTOOSITON
Tarjoushinta 2,99 € Normaali hinta 3,79 €
VALIO OIVARIINI JUOKSEVA 400ML LAKTOOSITON
Tarjoushinta 2,79 € Normaali hinta 3,59 €
ADUKI CASHEWPÄHKINÄ LUOMU 100G
Tarjoushinta 3,49 € Normaali hinta 3,99 €
ADUKI CASHEWPÄHKINÄ LUOMU 1KG
Tarjoushinta 21,90 € Normaali hinta 22,99 €

Pastasalaatin valmistaminen on helppoa ja nopeaa ja sen voi hyvin valmistaa etukäteen. Rapeaksi paistettu grillijuusto on pastasalaatin paras kaveri ja se kannattaa lisätä salaattiin juuri enne tarjoilua.

4-6 annosta

Valmistusaineet

  • 300 g pennepastaa
  • 1 dl cashewpähkinöitä
  • 100 g rucolaa
  • 1 rasia (250 g) pisara- tai miniluumutomaatteja
  • 1 dl oliiveja
  • 1 prk (250 g) Valio Koskenlaskija® Ruokaa cheddar
  • ½ dl lehtipersiljaa hienonnettuna
  • 1 - 2 pkt (à 200 g) Valio Eila® grillijuustoa
Paistamiseen
  • 1  rkl Valio Oivariini® juoksevaa

Valmistusohje

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Valuta ja jäähdytä.
  2. Rouhi pähkinöitä hiukan veitsellä, paahda kuumalla, kuivalla pannulla. Siirrä sivuun.
  3. Pese ja kuivaa rucola ja tomaatit. Leikkaa rucola hiukan pienemmäksi. Puolita tomaatit tai leikkaa neljään osaan.
  4. Sekoita kaikki ainekset kulhossa grillijuustoa lukuunottamatta. Anna maustua jääkaapissa puolisen tuntia ennen tarjoilua.
  5. Leikkaa grillijuusto viipaleiksi. Paista Oivariini rasvassa rapeiksi. Leikkaa viipaleet halutessasi kahteen tai kolmeen osaan. Lisää salaatin pinnalle juuri ennen tarjoilua.

Resepti: Valio