Resepti-Grillijuusto-pastasalaatti
Varastossa
GTIN
Resepti-Grillijuusto-pastasalaatti
Pastasalaatin valmistaminen on helppoa ja nopeaa ja sen voi hyvin valmistaa etukäteen. Rapeaksi paistettu grillijuusto on pastasalaatin paras kaveri ja se kannattaa lisätä salaattiin juuri enne tarjoilua.
4-6 annosta
Valmistusaineet
- 300 g pennepastaa
- 1 dl cashewpähkinöitä
- 100 g rucolaa
- 1 rasia (250 g) pisara- tai miniluumutomaatteja
- 1 dl oliiveja
- 1 prk (250 g) Valio Koskenlaskija® Ruokaa cheddar
- ½ dl lehtipersiljaa hienonnettuna
- 1 - 2 pkt (à 200 g) Valio Eila® grillijuustoa
Paistamiseen
- 1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
Valmistusohje
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Valuta ja jäähdytä.
- Rouhi pähkinöitä hiukan veitsellä, paahda kuumalla, kuivalla pannulla. Siirrä sivuun.
- Pese ja kuivaa rucola ja tomaatit. Leikkaa rucola hiukan pienemmäksi. Puolita tomaatit tai leikkaa neljään osaan.
- Sekoita kaikki ainekset kulhossa grillijuustoa lukuunottamatta. Anna maustua jääkaapissa puolisen tuntia ennen tarjoilua.
- Leikkaa grillijuusto viipaleiksi. Paista Oivariini rasvassa rapeiksi. Leikkaa viipaleet halutessasi kahteen tai kolmeen osaan. Lisää salaatin pinnalle juuri ennen tarjoilua.