Toggle Nav

Resepti-Grillivihannekset

Varastossa
GTIN
Resepti-Grillivihannekset
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
LUOMU KIRSIKKATOMAATTI PUNAINEN RASIA 250G SUOMI
6,99 €
KIRSIKKATOMAATTI RASIA 250G SUOMI
3,89 €
PAPRIKA PUNAINEN 0,15-0,25KG
1,15 €
CHAMP HERKKUSIENI 200G SUOMI
3,69 €
LUOMU VALKOSIPULI PUSSI 100G
1,65 €
LUOMU APPELSIINI 0,9-1,1KG PUSSI
4,50 €
VALIO LUOMU TURKKILAINEN JOGURTTI 400G
2,39 €
VALIO TURKKILAINEN JOGURTTI 400G LAKTOOSITON
2,49 €
RUSTHOLLARIN HUNAJA 250G
Tarjoushinta 2,99 € Normaali hinta 5,99 €
MAILLE DIJON SINAPPI 215G
Tarjoushinta 2,49 € Normaali hinta 3,39 €
MEIRA MUSTAPIPPURI KOKONAINEN 27G PUSSI
Tarjoushinta 0,79 € Normaali hinta 1,25 €

Kesän parasta antia on grillissä paahteisen savuisiksi kypsyneet vihannekset ja pitkät, valoisat kesäillat! Nyhtökaurapihvit sopivat loistavasti kyytipojiksi näiden kasvisten kanssa tarjottavaksi.

4 annosta

Valmistusaineet

  • 1 pkt Nyhtökaura™ pannupihvejä
  • 200 g kesäkurpitsaa
  • 200 g uusia perunoita
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • 1 paprika
  • 1 punasipuli
  • 100 g sieniä
  • 1 rkl minttua
  • 2 rkl kevät- tai kesäsipulia
  • 1 limen mehu
  • Suolaa

Vaihtele juureksia suosikkiesi ja saatavuuden mukaan. 

Marinadi

  • 3 valkosipulinkynttä
  • 8 rkl oliiviöljyä
  • 1 limen mehu ja kuori
  • 1 appelsiinin mehu ja kuori
  • 2 rkl tuoretta timjamia
  • 1 rkl hunajaa
  • Suolaa ja mustapippuria

Dippikastike

  • 200 g jogurttia
  • 1 rkl Dijon sinappia
  • 2 rkl hunajaa
  • 1 rkl minttua
  • 2 rkl kevät- tai kesäsipulia
  • 1 limen mehu
  • Suolaa

Valmistusohje

  1. Pilko valkosipulinkynnet. Raasta limen ja appelsiinin kuoret ja purista mehu. Sekoita kaikki marinaadin ainekset keskenään.
  2. Sekoita dippikastikkeen ainekset. Anna tekeytyä hetki.
  3. Pilko vihannekset pienemmiksi ja kaada marinaadi sekaan.
  4. Aseta kasvikset folion päälle ja paista grillissä.
  5. Paista Nyhtökaurapihvejä 2-3 minuuttia grillissä tai öljyssä pannulla molemmin puolin. Sivele pakkauksen mukana tuleva kastike molemmin puolin.

Resepti: Gold&Green