Toggle Nav

Resepti-Gulassikeitto

Varastossa
GTIN
Resepti-Gulassikeitto
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
HK NAUDAN JAUHELIHA RASVAA 10% 400G
Tarjoushinta 3,99 € Normaali hinta 5,89 €
HK NAUDAN JAUHELIHA RASVAA 17% 400G
3,19 €
REININ LIHA LUOMUNAUDAN JAUHELIHA 450-550G SUOMI
6,79 €
HELSINGIN MAKKARATEHDAS CHORIZO 240G
3,79 €
ARLA LEMPI CREME FRAICHE 28% 200G LAKTOOSITON
1,65 €
SIPULI PUSSI 500G SUOMI
1,09 €
LUOMU SIPULI PUSSI 500G
2,09 €
PAPRIKA VIHREÄ 0,15-0,25KG
1,39 €
FELIX TOMAATTIPYREE 300G
2,79 €
KNORR FOND DU CHEF 4X28G LIHAFONDI
1,69 €
MEIRA KUMINA KOKONAINEN 22G PUSSI
0,95 €
STEENBERGS LUOMU MUSTAKUMINANSIEMEN, NIGELLA 50G
4,19 €
MILL & MORTAR LUOMU KUMINA 50G
8,00 €
MAGGI EXTRA LIHALIEMIKUUTIO 16KPL 168G
Tarjoushinta 1,79 € Normaali hinta 2,09 €
VALKOSIPULINKYNSI 100G
0,85 €
LUOMU VALKOSIPULI PUSSI 100G
1,85 €

Mausteinen gulassikeitto lämmittää ihanasti kylmänä talvipäivänä. Tätä gluassikeiton reseptiä on helppo varioida oman maun mukaan – katso vinkit!

VALMISTUSAINEET

  • 300 g jauhelihaa
  • 1 chorizomakkara
  • 2 keltasipulia
  • 3 eriväristä paprikaa
  • Arla Meijerivoita paistamiseen
  • ½ dl tomaattipyreetä
  • 1 tl kuminansiemeniä
  • 1 l lihalientä

Lisäksi:

  • 200 g Arla Lempi Crème fraîchea
  • 1 puserrettu valkosipulinkynsi

VALMISTUSOHJE

  1. Paloittele makkara pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Poista paprikoista siemenet ja hienonna kuutioksi.
  2. Paista jauheliha voissa kattilassa. Lisää joukkoon makkarat, sipulisilppu ja paprikapalat ja anna paistua muutaman minuutin ajan.
  3. Lisää tomaattipyre ja kumina. Kaada sekaan lihaliemi ja anna kiehua 10-15 min. Mausta crème fraiche valkosipulilla ja persiljalla.
  4. Tarjoile keitto lisäkkeen kanssa.

Vinkki:

Voit halutessasi maustaa keittoa tulisemmaksi muutamalla tipalla tabascoa ja ripauksella chilijauhetta. Keitosta saa ruokaisamman lisäämällä keittoon perunaa. Lisää perunapalat jauhelihan jälkeen ja anna keiton kiehua niin kauan, että perunat kypsyvät.

Resepti: Arla