Toggle Nav

Resepti-Helpot kanapihvit ja parsa-kirsikkatomaattisalaattia

Varastossa
GTIN
Resepti-Helpot kanapihvit ja parsa-kirsikkatomaattisalaattia
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
KARINIEMEN KANANPOJAN FILEEPIHVI MIEDOSTI SUOLATTU 1KG
14,89 €
LUOMU KIRSIKKATOMAATTI PUNAINEN RASIA 250G SUOMI
6,99 €
NÄMPNÄS PERSILJA RUUKKU SUOMI
1,99 €
LUOMU INKIVÄÄRI RASIA 100G
1,69 €
LUOMU VALKOSIPULI PUSSI 100G
1,65 €
KEIJU 0,5L RYPSIÖLJY
2,59 €
DANSUKKER TALOUSSOKERI 1KG
1,59 €
MEIRA MUSTAPIPPURI KOKONAINEN 27G PUSSI
Tarjoushinta 0,79 € Normaali hinta 1,25 €
MEIRA MUSTAPIPPURI ROUHITTU 35G TÖLKKI
Tarjoushinta 1,49 € Normaali hinta 2,59 €

Loihdi täydellinen kesäpäivän lounas Kananpojan Minuuttipihveistä. Salaattilisukkeen kanssa broilerista syntyy kevyt, hiilariton ateria.

Valmistusaineet

  • 1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® maustamaton 700 g
  • 1 dl hyvää oliiviöljyä
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 1 luomusitruuna (pestynä)
  • pieni pala inkivääriä
  • 1 tl ruokosokeria (tai fariinisokeria)
  • muutama oksa tuoretta rosmariinia
  • ½ tl merisuolaa

Parsa-kirsikkatomaattisalaatti:

  • nippu vihreää parsaa
  • öljyä
  • 2 rasiaa kirsikkatomaatteja
  • kourallinen lehtipersiljaa
  • suolaa ja mustapippuria myllystä
  • ripaus sokeria

Valmistusohje

  1. Sekoita öljyn joukkoon murskatut valkosipulinkynnet, raastettu sitruunankuori, puristettu sitruunanmehu, raastettu inkivääri, sokeri ja suola. Nosta Minuuttipihvi® laakeaan astiaan ja hiero kunnolla käsin marinadi lihan pintaan. Jätä pihvit sivuun maustumaan ja valmista sillä aikaa salaatti.
  2. Pese ja kuori parsat. Leikkaa jokainen parsa kolmeen osaan. Paista parsoja pannulla öljyssä noin 5-8 minuuttia, kunnes ne ovat hieman kypsyneet ja saaneet väriä. Pese tomaatit ja lisää ne pannulle. Voit puolittaa osan tomaateista ja jättää toisen osan kokonaisiksi. Sekoittele aineksia, lisää silputtu lehtipersilja ja mausteet ja anna niiden paistua muutama minuutti.
  3. Grillaa marinoidut pihvit pari minuuttia molemmin puolin ja tarjoile ne suoraan ritilältä parsa-kirsikkatomaattisalaatin kanssa.

Resepti: Kariniemen