Toggle Nav

Resepti-Helppo tomaattikastike pastalle

Ei varastossa
GTIN
Resepti-Helppo tomaattikastike pastalle
Grouped product items
Tuotenimi
No options of this product are available.

Yksinkertainen, mutta maukas pastakastike on arjen pelastus. Voit käyttää tomaattikastiketta, myös pizzakastikkeena tai vaikka keittopohjana.

4 annosta

VALMISTUSAINEET

  • 1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
  • 2 prk (à 400 g) tomaattimurskaa
  • 200 g sipulia
  • 1 rkl tummaa sokeria, esim. fariini- tai ruokokidesokeria
  • mustapippuria myllystä
  • ½ tl suolaa
  • 1 prk (2,5 dl) Valio ruokakermaa Kolme sipulia

Tarjoiluun:

  • keitettyä pastaa
  • Valio Mustaleima™ raastetta

VALMISTUSOHJE

  1. Kuori ja hienonna sipuli (voit käyttää myös pakastesipulia). Kuullota Oivariini rasvassa kannellisessa kattilassa tai kasarissa.
  2. Lisää tomaattimurska ja sokeri. Keitä seosta hiljalleen kannen alla n. 20 min.
  3. Mausta pippurilla ja suolalla. Lisää lopuksi ruokakerma. Anna hautua kannen alla muutama min. Tarkista maku, lisää halutessasi mausteita (esim. valkosipulia, basilikaa).
  4. Sekoita kastike keitetyn pastan joukkoon. Ripota pinnalle juustoraastetta.

Vinkki:

Voit käyttää sakeaksi keitettyä kastiketta myös pizzan täytteessä. Lisää tällöin pizzamaustetta tai oreganoa ja basilikaa. Halutessasi voit soseuttaa kastikkeen sauvasekoittimella.

Resepti: Valio