Toggle Nav

Resepti-Hot dog

Varastossa
GTIN
Resepti-Hot dog
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
REININ LIHA NAKKI 300-340G
5,39 €
VALIO OIVARIINI JUOKSEVA 400ML LAKTOOSITON
3,59 €
LUOMU PORKKANA PUSSI 500G SUOMI
1,99 €
DANSUKKER SIIRAPPI 1KG
2,69 €
VALIO EILA KERMAVIILI 200G LAKTOOSITON
1,49 €
FELIX AMERIKKALAINEN BOSTON STYLE KURKKUSALAATTI 415G
3,39 €
HEINZ KETSUPPI 1KG
3,49 €
TURUN SINAPPIA 275G MIETO
Tarjoushinta 1,49 € Normaali hinta 1,99 €
PUNAKAALI 1KPL 0.9-1KG
1,95 €

Hot Dog, tuttavallisemmin "hodari", on mainio pikkuruoka, kun höystät sen maukkaalla kaalisalaatilla, kurkkusalaatilla ja paahdetulla sipulilla. 

Valmistusaineet

Valmistusaineet

  • 8 nakkia
  • 1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
  • 8 hot dog -sämpylää

Coleslaw-salaatti

  • 150 g keräkaalia
  • 2 porkkanaa
  • ½ tl suolaa
  • ½ tl rouhittua mustapippuria
  • 1 tl ruokosokerisiirappia
  • 1 prk Valio Eila® kermaviiliä

Lisäksi

  • 2 rkl amerikkalaista kurkkusalaattia
  • kuivattua sipulia
  • ketsuppia
  • mietoa sinappia

Valmistusohjeet

  1. Valmista ensin coleslaw raastamalla karkealla terällä keräkaali ja porkkana.
  2. Mausta suolalla, pippurilla ja ruokosokerisiirapilla. Lisää lopuksi kermaviili. Sekoita.
  3. Paista nakit pannulla Oivariini rasvassa.
  4. Lämmitä sämpylät mikrossa.
  5. Kokoa hot dogit laittamalla ensin sämpylän väliin kurkkusalaatti ja nakki. Lisää coleslaw.
  6. Viimeistele kuivatulla sipulilla, ketsupilla ja sinapilla. Halutessasi voit lisätä päälle vielä kurkkusalaattia.

Resepti: Valio