Toggle Nav

Resepti-Inkivääri-lime-tofupata

Varastossa
GTIN
Resepti-Inkivääri-lime-tofupata
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
SOYA LUOMU JALOTOFU MAUSTAMATON 270G
Tarjoushinta 2,89 € Normaali hinta 2,99 €
SOYA JALOTOFU 1KG LUOMU MAUSTAMATON
7,49 €
ARLA LEMPI RUOKAKERMA CURRY&CHILI 15% 2DL LAKTOOSITON
Tarjoushinta 1,19 € Normaali hinta 1,55 €
LUOMU PAPRIKA PUNAINEN 150G
2,39 €
PAPRIKA PUNAINEN 0,15-0,25KG
1,00 €
LUOMU PAPRIKA KELTAINEN 150G
2,39 €
PAPRIKA KELTAINEN 0,15-0,25KG
0,70 €
KESÄKURPITSA 0,3-0,4KG SUOMI
0,80 €
KIKKOMAN LUOMU SOIJAKASTIKE 250ML
Tarjoushinta 4,59 € Normaali hinta 4,79 €
KIKKOMAN SOIJAKASTIKE 150ML
Tarjoushinta 2,89 € Normaali hinta 3,49 €
LIME 0,2-0.3KG
1,25 €
LUOMU LIME 300G
3,99 €
LUOMU INKIVÄÄRI RASIA 100G ULKOMAINEN
1,75 €
KEIJU 0,5L RYPSIÖLJY
2,19 €

Kasvispata hautuu uunin lämmössä täyteläiseksi Lempi curry & chili -makukerman sekä kookosmaidon voimin. Rapeaksi paahdettu tofu kruunaa herkullisen aterian.

5 annosta

Valmistusaineet

  • 300 g maustamatonta tofua
  • n 300 g kukkakaalia
  • 1 paprika
  • n 200 g kesäkurpitsaa
  • rypsiöljyä paistamiseen
  • 1 rkl soijakastiketta
  • ½ limen mehu
  • 1-2 tl raastettua inkivääriä
  • ¾ tl suolaa
  • valkopippuria
  • 1½ dl vettä
  • 2 dl kookosmaitoa
  • 2 dl ( 1 prk ) Arla Lempi ruokakerma curry & chili 15 %

Valmistusohje

  1. Leikkaa tofu noin kahden sentin paksuisiksi viipaleiksi. Aseta palaset talouspaperien väliin, painele ja anna ylimääräisen nesteen imeytyä paperiin sillä aikaa, kun leikkaat kasvikset. 
  2. Pese ja perkaa kukkakaali ja paloittele se reilun kokoisiksi paloiksi. Kuori ja leikkaa sipulit neljään osaan. Pese ja viipaloi puikulapaprika ja kesäkurpitsa. 
  3. Kuumenna loraus öljyä padassa ja laita tofupalat paistumaan. Paista molemmin puolin, kunnes tofut saavat pintaansa hieman väriä. Kaada tofupalojen päälle soijakastike ja limen mehu, ja mausta suolalla ja valkopippurilla. Paista vielä hetki molemmin puolin, kunnes mausteet ovat imeytyneet ja tofun pinta on paahtunut. 
  4. Nosta tofupalat padasta sivuun odottamaan. Nosta pataan sipulit ja kuullota hetki. Lisää joukkoon kukkakaalin palat ja kuullota niitä hetki sipulien kanssa. Lisää pataan kesäkurpitsat, paprikat ja vesi. Sulje kansi ja anna kasvisten kypsyä noin 10 minuuttia keskilämmöllä. Lisää sitten kookosmaito ja ruokakerma, sekoita hyvin ja keitä ilman kantta keskilämmöllä noin 15 minuuttia, välillä sekoittaen. 
  5. Lisää kasvisten päälle tofuviipaleet juuri ennen tarjoilua. Anna niiden lämmetä hetki kannen alla ja tarjoile heti.

Resepti: Arla