Toggle Nav

Resepti-Italialainen jauhelihamureke

Varastossa
GTIN
Resepti-Italialainen jauhelihamureke
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
HK NAUDAN JAUHELIHA 10% 1KG
14,90 €
REININ LIHA LUOMUNAUDAN JAUHELIHA 450-550G SUOMI
6,79 €
PARMAREGGIO LUOMU PARMIAMO REGGIANO 22KK 150G
6,89 €
PARMAREGGIO PARMIANO REGGIANO 30KK JUUSTOPALA 150G
9,69 €
TOUCH OF TASTE KASVISFONDI 180ML
3,49 €
TOUCH OF TASTE VASIKANFONDI 180ML
3,49 €
NIKULAN LUOMU KANANMUNA M 10 KPL 580G
3,49 €
NIKULAN VAPAA KANANMUNA M 10 KPL 580G
2,19 €
VALIO LUOMU VANHANAJAN TÄYSMAITO 1 L
1,09 €
VALIO VAPAAN LEHMÄN TÄYSMAITO 1L
1,45 €
FILOS ANARI RICOTTA JUUSTO 200G
2,29 €
CITTERIO PROSCIUTTO DI PARMA 70G
4,49 €
YUTAKA PANKO KORPPUJAUHO 180G
3,89 €
URTEKRAM LUOMU VIHREÄ PESTO 130G
3,89 €
SACLA 90G PESTO ALLA GENOVESE
2,79 €
MEIRA HIENO MERISUOLA 850G
0,99 €
MEIRA MUSTAPIPPURI KOKONAINEN 27G PUSSI
1,09 €
JÄÄSALAATTI PUSSI 100G SUOMI
1,49 €
SNÄXI PUNAINEN HELMITOMAATTIPIKARI 200G SUOMI
4,19 €
KURKKU 0,3-0,4KG SUOMI
1,60 €
TOMAATTI 0,9-1,1KG SUOMI
5,27 €

4 annosta

Valmistusaineet

  • 1 kg naudan jauhelihaa
  • 1 dl parmesan-juustoa, raastettuna
  • 1 dl korppujauhoja
  • 2 suurta kananmunaa
  • 1 dl täysmaitoa
  • 1 purkki ricotta-juustoa
  • 1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
  • 1 rkl Touch of Taste Vasikanfondia
  • 6 siivua parmankinkkua
  • suolaa ja mustapippuria

TARJOILUUN

  • salaattia
  • pestoa

Valmistusohje

  1. Sekoita kananmunat, maito ja ricotta-juusto keskenään. Sekoita joukkoon korppujauhot ja fondi.
  2. Lisää jauheliha ja parmesaani, mausta suolalla ja mustapippurilla.
  3. Muotoile taikina murekkeeksi, laita uunivuokaan ja peitä parmankinkkusiivuilla. Paista 175 asteessa noin 30-40 minuuttia. Tarjoile salaatin ja peston kanssa!

Resepti: Touch Of Taste