Toggle Nav

Resepti-Italialainen tomaatti-kana-leipäkeitto

Ei varastossa
GTIN
Resepti-Italialainen tomaatti-kana-leipäkeitto
Grouped product items
Tuotenimi
No options of this product are available.

Ilman leipää soppa kuin soppa jää vähän vajaaksi. Tässä leivät laitetaan ranskalaisen sipulikeiton tapaan lautasille ja soppa kauhotaan päälle.

4 annosta

Valmistusaineet

  • 2 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale maustamaton 250 g
  • 1 sipuli hienonnettuna
  • 4 valkosipulinkynttä ohuina siivuina
  • 1 dl tomaattipyreetä
  • 1,5 l kanalientä
  • 2 tölkkiä tomaattimurskaa
  • 2 rkl hienoa sokeria
  • 4 rkl sherryviinietikkaa tai punaviinietikkaa
  • 1 tl chililastuja
  • 2 tl savupaprikaa (makeaa)
  • 1 tölkki voipapuja valutettuna
  • 1 mozzarella
  • 4 viipaletta maalaisleipää paahdettuna

Viimeistelyyn (jos haluat myös silmänruokaa)

  • basilikanlehtiä
  • herneenversoja
  • oliiviöljyä

Valmistusohje

  1. Mausta kananpojan fileesuikaleet suolalla ja pippurilla. Kuumenna öljy pannulla keskilämmöllä ja paista fileesuikaleita noin viisi minuuttia kypsiksi. Nosta kypsät suikaleet sivuun.
  2. Lisää pannulle öljyä, sipuli ja valkosipulit. Paista jatkuvasti sekoitellen noin viisi minuuttia. Lisää tomaattipyree ja jatka paistamista pari minuuttia
  3. Lisää kanaliemi, tomaattimurska, sokeri, etikka, chili ja savupaprika. Anna hautua 20 minuuttia. Lisää sitten pavut ja broilerin fileesuikaleet ja keitä vielä viisi minuuttia.
  4. Laita paahdetut leipäsiivut soppalautasten pohjalle ja kauho päälle keittoa. Laita päälle mozzarellaa ja koristele basilikalla, herneenversoilla ja oliiviöljyllä.

Vinkki: Kunnon buffalomozzarella kruunaa sopan, mutta ilmankin se maistuu mainiolta.

Resepti: Kariniemen