Toggle Nav

Resepti-Janssoninkiusaus

Varastossa
GTIN
Resepti-Janssoninkiusaus
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
ABBA ANJOVISFILE 125/81G
2,79 €
ARLA INGMAN LUOMU KUOHUKERMA 2DL
1,25 €
ARLA LUOMU KEVYTMAITO 1L
1,09 €
ARLA KEVYTMAITO UUSIMAA 1L
0,79 €
PERUNA 1KG KELTAINEN PESTY SUOMI
1,39 €
PERUNA 0,9-1,1KG SUOMI
1,30 €
YUTAKA PANKO KORPPUJAUHO 180G
3,89 €
SIPULI PUSSI 1KG SUOMI
1,99 €
ARLA LAKTOOSITON MEIJERIVOI 500G VÄHEMMÄN SUOLAA
3,79 €
ARLA MEIJERIVOI NORMAALISUOLAINEN 500G VÄHÄLAKTOOSINEN
2,99 €

Janssoninkiusaus on maukas ruotsalainen perinneruoka, joka valmistuu tuossa tuokiossa.

4 annosta

Valmistusaineet

  • 1 sipuli
  • 1 rkl Arla Meijerivoita
  • 8- 10 kpl keskikokoisia perunoita, n. 750 g
  • 1 prk anjovisfileitä, n. 100 g
  • 2 dl Arla kuohukermaa
  • 1 dl Arla kevytmaitoa
  • 1 rkl korppujauhoja

Valmistusohje

  1. Kuumenna uuni 200-asteiseksi.
  2. Kuori sipuli ja pilko ohuiksi viipaleiksi. Kuullota sipuli voissa pannulla.Kuori ja suikaloi perunat. Voitele uunivuoka.
  3. Laita vuokaan kerroksittain perunasuikaleita, sipulia ja anjovista. Päällimmäisen perunakerroksen päälle voi kaataa hieman anjovisten säilykelientä. Kaada vuokaan maito ja kerma ja ripottele pinnalle korppujauhoa.
  4. Paista uunin alatasolla noin 20 minuuttia. Jos kypsennät kiusauksen suuressa vuoassa, paistoaika voi olla pidempi, noin 45-50 minuuttia.

Resepti: Arla