Toggle Nav

Resepti-Jauheliha-juustopasta

Varastossa
GTIN
Resepti-jauheliha-juustopasta
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
HK NAUDAN JAUHELIHA RASVAA 10% 400G
5,89 €
REININ LIHA LUOMUNAUDAN JAUHELIHA 450-550G SUOMI
6,79 €
TAMMINEN NAUDAN JAUHELIHA 10% 400G
4,99 €
VALIO RUOKAKERMA 3 JUUSTOA 2,5DL UHT LAKTOOSITON
2,49 €
VALIO PUNALEIMA EMMENTAL JUUSTORAASTE 150G LAKTOOSITON
3,09 €
LUOMU VALKOSIPULI PUSSI 100G
1,85 €
VALKOSIPULI 120G
1,09 €
LUOMU SIPULI PUSSI 500G
2,09 €
SIPULI PUSSI 500G SUOMI
1,19 €
NÄMPNÄS PERSILJA RUUKKU SUOMI
1,55 €
MEIRA MUSTAPIPPURI ROUHITTU 27G PUSSI
1,09 €
URTEKRAM LUOMU TOMAATTISOSE 200G
2,89 €
DIVELLA PENNE 500G TÄYSJYVÄ
2,29 €
URTEKRAM LUOMU PENNE GLUTEENITON 250G
2,29 €
RUMMO 500G PENNE RIGATE PASTA NO:66
2,49 €

Arjessa ruoan täytyy usein syntyä nopeasti ja vähistä aineksista. Tämä pasta on lapsiperheiden varma suosikki.

4 annosta

VALMISTUSAINEET

  • 200 g pastaa , esim. mini penne rigate
  • 400 g naudanjauhelihaa, rasvaa 10 %
  • 150 g sipulia hienonnettuna
  • 1 - 2 valkosipulin kynttä
  • 1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
  • ½ tl suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 1 rkl sriracha-kastiketta tai tom.sosetta
  • 1 prk (2,5 dl) Valio ruokakermaa Kolme juustoa
  • 1 - 2 dl pastan keitinvettä
  • ½ dl persiljaa

Tarjoiluun:

  • 1 - 2 dl Valio Mustaleima™ raastetta

VALMISTUSOHJE

  1. Laita pasta kypsymään suolalla maustettuun veteen pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Paista jauheliha ja sipuli ( ja valkosipuli) pannulla paistokasarissa Oivariini rasvassa. Mausta.
  3. Valuta pasta ja ota keitinvettä talteen. Sekoita pasta ja ruokakerma jauhelihaseokseen. Notkista sopivaksi keitinvedellä.
  4. Tarjoa juustoraasteen kanssa.

Resepti: Valio