Toggle Nav

Resepti-Jauhelihaburritot

Varastossa
GTIN
Resepti-Jauhelihaburritot
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
HK NAUDAN JAUHELIHA RASVAA 17% 400G
Tarjoushinta 2,99 € Normaali hinta 3,19 €
REININ LIHA LUOMUNAUDAN JAUHELIHA 450-550G SUOMI
6,79 €
VALIO KOSKENLASKIJA RUOKA & DIPPI CHILI 250G LAKTOOSITON
Tarjoushinta 2,89 € Normaali hinta 3,29 €
VALIO PIZZAJUUSTORAASTE 150G LAKTOOSITON
3,09 €
LUOMU TOMAATTI 350G SUOMI
5,49 €
TOMAATTI 0,9-1,1KG SUOMI
2,06 €
LUOMU SIPULI PUSSI 500G
2,09 €
SIPULI PUSSI 500G SUOMI
1,19 €
OLD EL PASO VEHNÄTORTILLA MEDIUM 8/326G
1,79 €
GOGREEN 380/230G LUOMU KIDNEYPAVUT
1,45 €
ADUKI VOIMAKAS PAPRIKAJAUHE LUOMU 200G
5,89 €
MEIRA HIENO MERISUOLA 850G
0,99 €

Meksikolaiset jauhelihatäytteiset burritot ovat maistuvaa texmex ruokaa koko perheelle. Etenkin nuorisolle tämä ruokalaji on kovin mieleinen. Jos pidät tulisemmasta ruoasta, lisää täytteeseen esim. jalopenoja tai tarjoa ne erikseen.

Valmistusaineet

  • 1 - 2 (150 g) sipulia
  • 1 tlk (400/240 g) punaisia kidneypapuja , kypsiä
  • 400 g naudan jauhelihaa
  • 1 tl paprikajauhetta
  • ½ tl suolaa
  • 2 - 3 (n. 200 g) tomaattia
  • 1 prk (250 g) Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä chili
  • 8 vehnätortillaa , medium koko

PINNALLE

  • ½ pussia (à 150 g) Valio pizzajuusto raastetta

Valmistusohje

  1. Kuori ja viipaloi sipuli. Huuhtele pavut juoksevan, kylmän veden alla lävikössä.
  2. Poista tomaateista halutessasi siemenet ja leikkaa pieniksi paloiksi.
  3. Ruskista jauheliha pannulla. Lisää lopussa sipuli ja mausteet. Paista vielä hetki, että sipulit hieman pehmenevät.
  4. Lisää pavut ja Koskenlaskija. Sekoita.
  5. Täytä tortillat lämpimällä jauhelihaseoksella. Ripottele päälle tomaatit. Pyöritä tortillat rulliksi.
  6. Nosta rullat vieri viereen saumapuolet alaspäin voideltuun tai leivinpaperilla pohjustettuun uunivuokaan. Ripottele pinnalle juustoraaste.
  7. Kuorruta uunin yläosassa 225 asteessa n. 10 min.

Resepti: Valio