Toggle Nav

Resepti-Jauhelihatäyte hummuspedillä

Varastossa
GTIN
Resepti-Jauhelihatäyte hummuspedillä
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
BABA PUNAJUURI HUMMUS 225G
4,35 €
BABA HARISSA TULINEN CHILITAHNA 100G GLUTEENITON VEGAANI
4,89 €
REININ LIHA KOTIMAINEN KARITSAN JAUHELIHA 450-550G SUOMI
12,90 €
HK NAUDAN JAUHELIHA RASVAA 10% 400G
Tarjoushinta 3,99 € Normaali hinta 5,89 €
ADUKI PINJANSIEMEN LUOMU 100G
7,39 €
VALKOSIPULI 120G
1,09 €
LUOMU VALKOSIPULI PUSSI 100G
1,85 €
NÄMPNÄS MINTTU RASIA 20G
3,09 €
KIKKOMAN SOIJAKASTIKE 150ML
3,49 €
MILL & MORTAR MAUSTESEKOITUS RAS EL HANOUT LUOMU 50G
8,00 €
DANSUKKER TALOUSSOKERI 1KG
1,19 €

Valmistusaineet

  • 1 prk Baba Hummusta
  • 200 g lampaan tai naudan jauhelihaa
  • 0,5 dl pinjansiemeniä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1,5 tl Baba Harissaa
  • 1,5 rkl soijaa
  • 1 tl Ras El Hanout- mausteseosta
  • 1 rkl sokeria
  • 1 rkl granaattiomenasiirappia tai balsamicoa
  • 0,5 dl granaattiomenan siemeniä
  • mintunlehtiä viimeistelyyn

Valmistusohje

  1. Nosta Baba Hummus ja jauheliha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen valmistamista. 
  2. Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla ja siirrä sivuun odottamaan. Ruskista liha omassa rasvassaan tai öljyssä rapeaksi. Lisää kypsennyksen loppuvaiheessa valkosipuli, Baba Harissa, soija, Ras El Hanout ja sokeri. Sekoita ja kypsennä loppuun. 
  3. Mausta valmis jauhelihaseos granaattiomenasiirapilla tai balsamicolla. Levitä Baba Hummus vadille tai lautaselle ja lusikoi päälle jauheliha. 
  4. Ripottele annoksen päälle pinjansiemenet ja granaattiomenan siemenet. 
  5. Viimeistele mintunlehdillä ja ripauksella Ras El Hanoutia. Tarjoile rapean leivän kera.

Resepti: Baba