Toggle Nav

Resepti-Jauhelihatäyte hummuspedillä

Varastossa
GTIN
Resepti-Jauhelihatäyte hummuspedillä
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
BABA PUNAJUURI HUMMUS 225G
Tarjoushinta 2,99 € Normaali hinta 4,35 €
BABA HARISSA TULINEN CHILITAHNA 100G GLUTEENITON VEGAANI
Tarjoushinta 2,99 € Normaali hinta 4,89 €
REININ LIHA KOTIMAINEN KARITSAN JAUHELIHA 450-550G SUOMI
12,90 €
HK NAUDAN JAUHELIHA RASVAA 10% 400G
5,89 €
MEIRA PINJANSIEMEN 80G
7,19 €
ADUKI PINJANSIEMEN LUOMU 100G
7,39 €
VALKOSIPULI 120G
0,89 €
LUOMU VALKOSIPULI 100G
1,39 €
GRANAATTIOMENA 0,9-1,1KG
6,05 €
NÄMPNÄS MINTTU RASIA 20G
3,09 €
KIKKOMAN SOIJAKASTIKE 150ML
3,49 €
KIKKOMAN LUOMU SOIJAKASTIKE 250ML
5,59 €
MILL & MORTAR MAUSTESEKOITUS RAS EL HANOUT LUOMU 50G
8,00 €
DANSUKKER TALOUSSOKERI 1 KG
0,89 €
DEL DUCA LUOMU ACETO BALSAMICO DI MODENA 0,25L
6,19 €
FILOS DELUXE TUMMA BALSAMICOKASTIKE 250ML
3,59 €

Valmistusaineet

  • 1 prk Baba Hummusta
  • 200 g lampaan tai naudan jauhelihaa
  • 0,5 dl pinjansiemeniä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1,5 tl Baba Harissaa
  • 1,5 rkl soijaa
  • 1 tl Ras El Hanout- mausteseosta
  • 1 rkl sokeria
  • 1 rkl granaattiomenasiirappia tai balsamicoa
  • 0,5 dl granaattiomenan siemeniä
  • mintunlehtiä viimeistelyyn

Valmistusohje

  1. Nosta Baba Hummus ja jauheliha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen valmistamista. 
  2. Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla ja siirrä sivuun odottamaan. Ruskista liha omassa rasvassaan tai öljyssä rapeaksi. Lisää kypsennyksen loppuvaiheessa valkosipuli, Baba Harissa, soija, Ras El Hanout ja sokeri. Sekoita ja kypsennä loppuun. 
  3. Mausta valmis jauhelihaseos granaattiomenasiirapilla tai balsamicolla. Levitä Baba Hummus vadille tai lautaselle ja lusikoi päälle jauheliha. 
  4. Ripottele annoksen päälle pinjansiemenet ja granaattiomenan siemenet. 
  5. Viimeistele mintunlehdillä ja ripauksella Ras El Hanoutia. Tarjoile rapean leivän kera.

Resepti: Baba