Toggle Nav

Resepti- Jogurttimarinoitu grillipossu

Varastossa
GTIN
Resepti- Jogurttimarinoitu grillipossu
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
REININ LIHA LUOMUPOSSUN KASSLER 0,9-1,1KG SUOMI
Tarjoushinta 12,99 € Normaali hinta 15,39 €
REININ LIHA POSSUN KASSLER 0,9-1,1KG SUOMI
Tarjoushinta 10,89 € Normaali hinta 11,99 €
VALIO BULGARIAN JOGURTTI 200G
Tarjoushinta 0,59 € Normaali hinta 0,79 €
MAILLE DIJON SINAPPI 215G
2,79 €
  • Osta 2 hintaan 2,65 € /kpl ja säästä 5%
  • Osta 4 hintaan 2,59 € /kpl ja säästä 7%
SANTA MARIA MUSTAPIPPURI 18G ROUHE PSS
0,89 €
  • Osta 2 hintaan 0,85 € /kpl ja säästä 4%
  • Osta 4 hintaan 0,83 € /kpl ja säästä 7%
SANTA MARIA LUOMU MUSTAPIPPURI ROUHE 380G
13,99 €
  • Osta 2 hintaan 13,29 € /kpl ja säästä 5%
  • Osta 4 hintaan 13,01 € /kpl ja säästä 7%
JOZO 1KG JODIOITU RUOKASUOLA
0,79 €
  • Osta 2 hintaan 0,75 € /kpl ja säästä 5%
  • Osta 4 hintaan 0,73 € /kpl ja säästä 8%
MALDON MERISUOLAHIUTALEET 250G
Tarjoushinta 4,49 € Normaali hinta 4,99 €
NÄMPNÄS PERSILJARASIA 20G
1,89 €
  • Osta 2 hintaan 1,79 € /kpl ja säästä 5%
  • Osta 4 hintaan 1,75 € /kpl ja säästä 7%
VALKOSIPULI 120G ULKOMAINEN
1,49 €
  • Osta 2 hintaan 1,41 € /kpl ja säästä 5%
  • Osta 4 hintaan 1,38 € /kpl ja säästä 7%

Valmistusaineet

  • 8 (n.1 1/2 kg) kasslerpihviä

Ranch-marinadi

  • 400g Valio Bulgarian jogurttia 
  • 3 valkosipulin kynttä hienonnettuna
  • ½ dl karkeaa Dijon-sinappia
  • 1 dl hienonnettua persiljaa
  • 1 tl rouhittua mustapippuria
  • 1 tl suolaa

Lisäksi

  • Gourmet-suolahiutaleita

Valmistusohje

  1. Kuivaa liha talouspaperilla.
  2. Sekoita marinadin ainekset keskenään.
  3. Laita kyljykset tukevaan muovipussiin (tai isoon kulhoon). Lisää marinadi. Sulje pussi huolellisesti. Kääntele pussia, jotta marinadi sekoittuu tasaisesti. Anna maustua kylmässä mielellään seuraavaan päivään.
  4. Nostele kyljykset marinadista yksitellen, jolloin ylimääräinen marinadi jää pois.
  5. Ruskista kyljykset nopeasti parilalla tai kuivalla, pinnoitetulla, kuumalla pannulla. Jatka kypsentämistä grillissä grillikuvun alla tai uunin keskitasolla 175 asteessa n. 40 min tai kunnes liha on kypsää.
  6. Mausta gourmet-suolahiutaleilla.
  7. Tarjoa Campfire beans -lisäkkeen ja Coleslaw-salaatin kanssa.

Resepti: Valio