Toggle Nav

Resepti-Juuresmurska

Ei varastossa
GTIN
Resepti-Juuresmurska
Grouped product items
Tuotenimi
No options of this product are available.

4 annosta

Valmistusaineet

  • 500 g jauhoisia perunoita
  • 300 g porkkanaa
  • 200 g palsternakkaa
  • 1 keltasipuli
  • vettä
  • n. 1 tl suolaa
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • reilusti hienonnettua persiljaa

Valmistusohje

  1. Kuori ja paloittele perunat, porkkanat sekä palsternakat. Hienonna sipuli. 
  2. Keitä kasvikset kypsiksi. Kaada keitinvesi pois, mutta säästä 1-2 dl murskan notkistamiseen. 
  3. Murskaa juurekset perunasurvimella tai esim. puukauhalla. Sekoita juuresmurskan joukkoon suola, oliiviöljy ja hienonnettu persilja. 
  4. Tarjoile murska esim. pataruokien kanssa.