Toggle Nav

Resepti-Juustoa ja kasviksia grillinyytissä

Varastossa
GTIN
Resepti-Juustoa ja kasviksia grillinyytissä
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
ARLA APETINA PALA 200G
2,39 €
MUNAKOISO 1KPL 0,4-0,6 KG
1,73 €
PAPRIKA PUNAINEN 0,15-0,25KG
1,15 €
PUNASIPULI PUSSI 500G SUOMI
1,19 €
LUOMU VALKOSIPULI PUSSI 100G
1,65 €
MEIRA MUSTAPIPPURI ROUHITTU 35G TÖLKKI
Tarjoushinta 1,49 € Normaali hinta 2,59 €

Juuston ja kasvisten grillaaminen nyytissä on helppo ja nopea tapa tuoda kokkausrutiineihin jotain vähän erilaista. Yllätä ystäväsi tai rakkaasi tällä vaivattomalla saganaki-tyyppisellä annoksella tai hemmottele itseäsi! Maistuu niin alkupalana kuin myöhäisenä iltapalanakin.

2 annosta

VALMISTUSAINEET

  • 150 g Apetina® Classic Pala
  • 4 siivua munakoisoa
  • 4 siivua kesäkurpitsaa
  • 0,5 punasipuli
  • 0,5 punainen paprika
  • 0,5 vihreä paprika
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl (kuivattua) oreganoa
  • suolaa ja pippuria maun mukaan

Vinkki:

Kestävän ja siistin nyytin saat laittamalla ainekset leivinpaperille, jonka alla on folio. Kääräise paketiksi.

VALMISTUSOHJEET

  1. Puolita noin 1 cm:n paksuiset munakoiso- ja kesäkurpitsasiivut. Viipaloi sipuli ja paprikat.
  2. Kuori ja murskaa valkosipuli. Sekoita kaikki kasvikset ja aseta ne leivinpaperille tai pienen uunivuoan pohjalle, mikäli haluat valmistaa ruuan uunissa.
  3. Valele kasviksille 1 rkl oliiviöljyä, mausta suolalla ja pippurilla ja ripottele pinnalle oreganoa.
  4. Aseta juustopala kokonaisena vihannespedille ja pirskota päälle vielä loput öljystä sekä hiukan pippuria ja oreganoa. Kääräise nyytiksi ja grillaa keskilämmöllä 15–20 minuuttia.
  5. Avaa ihanalta tuoksuvat nyytit ja nauti juusto ja kasvikset leivän kanssa.

Resepti: Apetina