Toggle Nav

Resepti - Juustoinen sieni-munakasrulla

Ei varastossa
GTIN
Resepti - Juustoinen sieni-munakasrulla
Grouped product items
Tuotenimi
No options of this product are available.

Sieni-pekonitäytteinen, maukas munakasrulla maistuu pikkuruokana tai iltapalalla salaatin kera.

Valmistusaineet

  • 5 kananmunaa
  • 5 dl Valio Eila® kevytmaitojuomaa
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • ¾ tl suolaa
  • 150 g Valio Salaneuvos® juustoa

TÄYTE

  • 1 pkt (170 g) pekonia
  • 200 g sieniä , esim. kantarelli tai siitake
  • 1 (150 g) purjoa
  • 1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
  • 1 rkl vehnäjauhoja
  • 1 tl pippurisekoitusta
  • 1 prk (120 g) Valio smetanaa

PINNALLE

  • 1 dl (50 g) Valio Salaneuvos® juustoa

Valmistusohje

  1. Riko munat kulhoon, vatkaa rakenne rikki.
  2. Vatkaa joukkoon muut aineet, sekoita tasaiseksi.
  3. Kaada seos isolla leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle.
  4. Kypsennä 200 asteessa uunin keskiosassa n. 25 min.
  5. Täyte: Paista kuutioitu pekoni pannulla keskilämmöllä.
  6. Ota pekoni pannulta. Kuullota viipaloidut sienet sekä puhdistettu ja hienonnettu purjo pannulla Oivariini rasvassa.
  7. Ripota vehnäjauhot sienille. Sekoita. Lisää pippurisekoitus ja smetana.
  8. Levitä täyte munakkaalle. Kääri rullalle leivinpaperin avulla. Siirrä rulla lastan avulla takaisin uunipannulle leivinpaperin päälle.
  9. Ripota pinnalle juustoraaste. Kuorruta uunin keski- / yläosassa 225 asteessa n. 12 min tai kunnes juustosulaa ja saa väriä.
  10. Tarjoa salaatin kera.

Resepti: Valio