Toggle Nav

Resepti-Juustoiset grillisipulit

Varastossa
GTIN
Resepti-Juustoiset grillisipulit
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
VALIO KOSKENLASKIJA RUOKA & DIPPI MAUSTAMATON 250G LAKTOOSITON
3,69 €
VALIO RUOKAKERMA 15% 2DL UHT LAKTOOSITON
1,39 €
VALIO LUOMU VOI 200G
2,89 €
VALIO EILA VOI 200G LAKTOOSITON
3,19 €
VALIO VOI NORMAALISUOLAINEN 200G
2,59 €
HK AMERIKANPEKONI 170G GLUTEENITON
2,89 €
SIPULI PUSSI 1KG SUOMI
1,69 €
LUOMU VALKOSIPULI PUSSI 100G
1,65 €
CHAMP HERKKUSIENI 200G SUOMI
3,69 €

Täytä sipulit ihanan juustoisella sienikastikkeella ja kietaise päälle pekonisuikaleet. Grilliruoka ei juuri tämän herkullisemmaksi muutu.

VALMISTUSAINEET

  • 5 isoa sipulia

Sienikastike

  • 3 valkosipulin kynttä
  • 100 g tuoreita sieniä , esim. siitakesieniä tai kantarelleja
  • 1 rkl Valio voita
  • 1 dl Valio ruokakermaa
  • ½ prk (à 250 g) Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä maustamaton
  • ½ dl tuoretta rakuunaa

Lisäksi

  • 1 pkt (170 g) pekonia

VALMISTUSOHJE

  1. Kuori sipulit. Leikkaa päästä ohut "hattu" pois ja koverra sipuleiden sisältä pari kerrosta pois. Yritä pitää kanta ehjänä, jotta sipuli pysyy paremmin kasassa.
  2. Hienonna sipulin irrotettu sisäosa ja valkosipulit. Puhdista ja hienonna sienet.
  3. Laita sienet pannulle, kummenna keskilämmöllä, kunnes neste on haihtunut. Lisää voi ja sipulit. Kuullota pari min.
  4. Lisää ruokakerma ja Koskenlaskija. Sekoittele. Lisää lopuksi hienonnettu rakuuna.
  5. Täytä sipulit sienikastikkeella. Aseta päälle sipuleista leikatut hatut. Kääri ympärille 1 - 2 pekoniviipaletta.
  6. Grillaa keskilämmöllä n. 20 min tai kunnes sipuli on kypsynyt.

Resepti: Valio