Toggle Nav

Resepti-Kaalikääryleet

Varastossa
GTIN
Resepti-Kaalikääryleet
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
KERÄKAALI 2,0-3,5KG SUOMI
Tarjoushinta 3,99 € Normaali hinta 4,80 €
HK SIKA-NAUTA JAUHELIHA 80/20 400G
Tarjoushinta 1,99 € Normaali hinta 2,09 €
HK NAUDAN JAUHELIHA RASVAA 17% 400G
4,99 €
SIPULI PUSSI 500G SUOMI
1,15 €
TOUCH OF TASTE VASIKKAFONDI 180ML
Tarjoushinta 2,99 € Normaali hinta 3,49 €
VALIO LUOMU KEVYTMAITO 1L
Tarjoushinta 1,09 € Normaali hinta 1,19 €
VALIO KEVYTMAITO 1L
Tarjoushinta 0,89 € Normaali hinta 1,09 €
NIKULAN LUOMU KANANMUNA M 10 KPL 580G
Tarjoushinta 3,29 € Normaali hinta 3,59 €
NIKULAN VAPAA KANANMUNA M 10 KPL 580G
2,19 €
NÄMPNÄS TIMJAMIRASIA 20G
Tarjoushinta 1,99 € Normaali hinta 2,79 €
MEIRA LAAKERINLEHTI 4G PUSSI
1,15 €
KIKKOMAN SOIJAKASTIKE 150ML
Tarjoushinta 2,89 € Normaali hinta 3,49 €
KIKKOMAN LUOMU SOIJAKASTIKE 250ML
Tarjoushinta 4,59 € Normaali hinta 4,79 €
YUTAKA PANKO KORPPUJAUHO 180G
3,89 €
MEIRA HIENO MERISUOLA 850G
Tarjoushinta 0,89 € Normaali hinta 0,99 €
URTEKRAM LUOMU MUSTAPIPPURI KOKONAINEN 37G
3,19 €
MEIRA MUSTAPIPPURI KOKONAINEN 27G PUSSI
1,09 €
LUOMU PERUNA PUSSI 2KG SUOMI
2,49 €
PERUNA 0,9-1,1KG SUOMI
0,87 €
ARCTIC BERRIES PUOLUKKAHILLO 330G
2,59 €
MYRTTISEN VALKOSIPULI-SUOLAKURKKU 550G
5,69 €
FELIX VOILEIPÄKURKKU 230G PITKITTÄIN VIIPALOITU
2,79 €

4 annosta

Valmistusaineet

Kaalikääryleet

  • 1 kpl valkokaalia, pieni
  • 600 g jauhelihaa
  • 1 kpl keltasipulia, hienonnettuna
  • 1 dl korppujauhjoa
  • 2 dl maitoa
  • 2 kpl kananmunia
  • 3 rkl soijakastiketta
  • 1.5 rkl siirappia
  • 1.5 rkl Bong Touch of Taste Vasikanfondia
  • suolaa
  • pippuria

Liemi

  • 1 rkl Bong Touch of Taste Vasikanfondia
  • 4 dl vettä
  • 2 oksaa tuoretta timjamia
  • 1 kpl laakerinlehtiä

Tarjoiluun

  • keitettyjä perunoita, puolukkasurvosta ja maustekurkkuja

Valmistusohje

  1. Poista kaalista terävällä veitsellä kova keskikohta juuresta. Yritä saada kaali pysymään koossa. Laita koko kaalinpää kattilaan ja peitä vedellä. Kiehauta ja anna hautua 10 minuutin ajan. Ota kaali kattilasta ja anna sen jäähtyä hetken. Irrota sen jälkeen lehdet varovasti kaalinpäästä. Leikkaa lehdistä kova keskikohta varovasti ohuemmaksi. Käytä poisleikatut kohdat ja rikkinäiset lehdet täytteeseen. Hienonna ne pienemmiksi paloiksi.
  2. Kuumenna voi paistinpannulla ja ruskista sipulia ja hienonnettua kaalisilppua muutama minuutti. Anna jäähtyä ja laita sivuun.
  3. Yhdistä jauheliha, sipuli-kaalisekoitus, korppujauhot, maito, kananmuna, soija, siirappi ja fondi. Mausta suolalla, pippurilla ja lisää tarvittaessa fondia. Sekoita tasaiseksi.
  4. Laita nokare täytettä kaalinlehdelle ja taittele tiiviiksi, kauniiksi kääryleiksi. Laita kääryleet paistonkestävään uunivuokaan. Sudi päälle sulatettua voita ja ripottele pinnalle hieman fariinisokeria. Mausta vielä suolalla ja pippurilla.
  5. Paista kääryleet uunissa 175°C:ssa 30 min. ajan. Lisää sitten liemi ja paista vielä 20 min. 150°C:ssa.
  6. Kun kääryleet paistuvat uunissa, yhdistä kaikki liemen ainekset ja keitä kattilassa.
  7. Tarjoa kaalikääryleet keitettyjen perunoiden, puolukkasurvoksen ja maustekurkkujen kanssa.

Resepti: Touch of Taste