Toggle Nav

Resepti-Kalamurekepihvit

Varastossa
GTIN
Resepti-Kalamurekepihvit
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
E. ERIKSSON LÄMMINSAVULOHIFILE 450-550G
18,10 €
ARLA LEMPI KERMAVIILI 15% 200G LAKTOOSITON
0,95 €
NÄMPNÄS TILLI RASIA 20G
2,39 €
LUOMU SIPULI PUSSI 500G
2,09 €
SIPULI PUSSI 500G SUOMI
1,19 €
KUORTTISEN LUOMUKANALAN LUOMU KANANMUNA 10KPL
5,19 €
FAZER TÄYSJYVÄPAAHTO 535G
1,69 €
MYLLYN PARAS KORPPUJAUHO 300G
1,09 €
MEIRA MUSTAPIPPURI ROUHITTU 27G PUSSI
1,09 €
MEIRA MUSTAPIPPURI ROUHITTU 35G TÖLKKI
2,09 €
MEIRA JODIOITU HIENO MERISUOLA 600G
1,85 €
MEIRA JODIOITU RUOKASUOLA 1KG
1,09 €

Kalamurekepihvit maistuvat koko perheelle!

4 annosta

VALMISTUSAINEET

  • 300 g kypsennettyä kalaa
  • 1 sipuli
  • 2 rkl Arla Meijerivoita
  • 1 kananmuna
  • ½ dl hienonnettua tilliä
  • 4 viipaletta kuivanutta vaaleaa leipää
  • 1 dl Arla Lempi Kermaviiliä 15%
  • ½ tl suolaa
  • ripaus mustapippuria
  • 1 dl korppujauhoja

Tarjoiluun:

  • Arla Lempi Kermaviiliä 15%

VALMISTUSOHJE

  1. Kuori ja hienonna sipuli, paista voissa keskilämmöllä kunnes sipulit ovat pehmeitä ja läpikuultavia.
  2. Sekoita kulhossa keskenään muna, tilli, kermaviili, suola ja pippuri. Leikkaa leipien reunat pois ja murenna ne seokseen.
  3. Muussaa ja sekoita hyvin. Lisää joukkoon sipuli. Jaa kala pieniksi paloiksi ja sekoita joukkoon varovasti.
  4. Kaada korppujauhoa laakealle lautaselle. Muotoile seoksesta 8-10 palloa ja pyörittele ne korppujauhoissa.Litistä palloja hieman ja asettele ne leikkuulaudalle.
  5. Paista kalamurekepihvit voissa pannulla hellan keskilämmöllä 2-3 minuuttia kummaltakin puolelta.
  6. Tarjoile kermaviilin, keitettyjen perunoiden ja salaatin kera.

Resepti: Arla