Toggle Nav

Resepti-Kalapannukakku

Varastossa
GTIN
Resepti-Kalapannukakku
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
HYVÄ APAJA PINAATTINEN KALANAPPI 200G
2,89 €
VALIO LUOMU KEVYTMAITO 1L
1,09 €
VALIO KEVYTMAITO 1L
Tarjoushinta 0,89 € Normaali hinta 1,09 €
NIKULAN VAPAA KANANMUNA M 10 KPL 580G
Tarjoushinta 1,99 € Normaali hinta 2,19 €
NIKULAN LUOMU KANANMUNA M 10 KPL 580G
Tarjoushinta 2,99 € Normaali hinta 3,49 €
PAKASTE APETIT KASVISSUIKALEET 250G
Tarjoushinta 0,99 € Normaali hinta 1,25 €
SUNNUNTAI LUOMU ERIKOISVEHNÄJAUHO 2KG
3,39 €
SUNNUNTAI ERIKOISVEHNÄJAUHO 2KG
1,69 €
MEIRA VÄLIMEREN YRTTISEOS 9G SUOLATON PUSSI
1,09 €
MEIRA MUSTAPIPPURI KOKONAINEN 27G PUSSI
1,09 €
MEIRA HIENO MERISUOLA 850G
Tarjoushinta 0,89 € Normaali hinta 0,99 €
HYVÄ APAJA TARTARKASTIKE 200G
3,49 €

Valmistusaineet

  • 1 pss (200 g) Hyvä Apaja Pinaattisia kalanappeja
  • 2 ½ dl vehnäjauhoja
  • ¾ tl suolaa
  • ½ tl rouhittua mustapippuria
  • 1 ½ tl suolatonta yrttimaustesekoitusta
  • 5 dl maitoa
  • 2–3 kananmunaa
  • 1 ps (180 g) suikalejuureksia, pakaste

Valmistusohje

  1. Mittaa vehnäjauhot ja mausteet kulhoon. Lisää maito ja sekoita sileäksi. Anna taikinan turvota 15–30 minuuttia. Sekoita kananmunat taikinaan.
  2. Kaada taikina leivinpaperoidulle pellille (33 x 23 cm). Ripottele suikalejuurekset päälle ja aseta kalanapit pinnalle.
  3. Paista uunissa 250 asteessa ensimmäiset 15 minuuttia, alenna lämpötila 200 asteeseen ja jatka paistamista vielä noin 20 minuuttia.


Vinkki!

Tarjoile suolaiset pannukakut Hyvä Apajan tartarkastikkeen kanssa.

Resepti: Hyvä Apaja