Toggle Nav

Resepti-Kalapuikot Parmigiano Reggianon kera

Varastossa
GTIN
Resepti-Kalapuikot Parmigiano Reggianon kera
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
PARMAREGGIO LUOMU PARMIAMO REGGIANO 22KK 150G
6,89 €
PARMAREGGIO PARMIANO REGGIANO 30KK JUUSTOPALA 150G
9,69 €
E. ERIKSSON KIRJOLOHIFILE C-LEIKATTU 0,8-1,2KG SUOMI
23,99 €
E. ERIKSSON LOHIFILE C-LEIKATTU 0,9-1,1KG NORJA
27,39 €
NIKULAN LUOMU KANANMUNA M 10 KPL 580G
3,49 €
NIKULAN VAPAA KANANMUNA M 10 KPL 580G
2,19 €
VALIO LUOMU KEVYTMAITO 1L
1,09 €
VALIO VAPAAN LEHMÄN KEVYTMAITO 1L
1,09 €
LUOMU VALKOSIPULI PUSSI 100G
1,85 €
VALKOSIPULI 120G
1,09 €
PERUNA 0,9-1,1KG SUOMI
1,30 €
VARHAISKAALI 1KPL 0.9-1.2KG
Tarjoushinta 1,49 € Normaali hinta 1,75 €
PARSAKAALI 1KPL 400G
1,95 €
SITRUUNA 0,15-0,25KG
0,85 €
SINAPPI LUOMU DIJON 200G
2,69 €
MAILLE DIJON SINAPPI 215G
2,79 €
SUNNUNTAI LUOMU ERIKOISVEHNÄJAUHO 2KG
3,49 €
SUNNUNTAI ERIKOISVEHNÄJAUHO 2KG
1,99 €
VALIO LUOMU VOI 200G
2,69 €
ARLA MEIJERIVOI NORMAALISUOLAINEN 500G VÄHÄLAKTOOSINEN
2,99 €
KEIJU 1L RYPSIÖLJY
4,39 €

4 annosta

Valmistusaineet

Päällystetyt kalapuikot

  • 360 g leikattua seifileetä
  • 360 g leikattua lohifileetä
  • 3 kananmunaa
  • 1 dl maitoa
  • 100 g jauhoja
  • 250 g Parmigiano Reggianoa
  • Muutama ripaus suolaa ja pippuria

Sitruuna-aioli

  • 2 kananmunaa
  • 2 valkosipulinkynttä
  • Yhden sitruunan raastettu kuori
  • Suolaa ja pippuria
  • 1 ruokalusikallinen Dijon-sinappia
  • Muutama tippa vettä
  • Noin 4 dl neutraalia ruokaöljyä (rapsi- tai auringonkukkaöljy)
  • Muutama tippa Tabascoa
  • Puolikkaan sitruunan mehu

Höyrytetyt kasvikset

  • 400 g pieniä perunoita
  • 300 g suikaloitua keräkaalia
  • 300 g karkeasti hienonnettua kevätsipulia
  • 400 g kukinnoiksi leikattua parsakaalia; käytä myös varsi
  • 50 g voita

Valmistusohje

Päällystetyt kalapuikot

  1. Leikkaa kala puikoiksi ja pyöräytä suola-, pippuri- ja jauhoseoksessa. Kasta sitten kala vatkattuun munamaitoon ja pyöräytä lopuksi parmesaanissa.
  2. Asettele kalapuikot leivinpaperilla päällystetylle uunipellille ja paista 250-asteisessa uunissa grillitoiminnolla 5–10 minuutin ajan (puikkojen koon mukaan). Kypsän kalan pitäisi olla kauniin kullanväristä.

Sitruuna-aioli

  1. Vatkaa kananmuna, valkosipuli, sitruunankuori, suola, pippuri, sinappi ja muutama tippa vettä yleiskoneella tai sauvasekoittimella. Lisää öljyä varovasti, kunnes aiolin koostumus on paksun kermainen. Aiolin koostumuksen pitäisi vastata majoneesia.
  2. Lisää lopuksi muutama tippa Tabascoa.

Höyrytetyt kasvikset

  1. Kiehauta vesi, jossa on ripaus suolaa, ja keitä pienet perunat pehmeiksi. Kaada vesi pois ja halkaise kukin peruna kahtia.
  2. Kiehauta pieni määrä vettä ja voita kasarissa ja höyrystä kasviksia kannen alla noin 5 minuutin ajan. Lisää suolaa maun mukaan. 
  3. Tarjoile kalapuikot lautasella höyrytettyjen kasvisten, perunoiden ja sitruuna-aiolin kanssa. Koristele sitruuna-aioli tuoreella ruohosipulilla ja raastetulla sitruunankuorella.

Aloita nyt helpompi arki, saat 10€ etukoodin: www.kauppahalli24.fi/etu