Resepti-Kanasalaattiplatter
Varastossa
GTIN
Resepti-Kanasalaattiplatter
Kun kokoat salaatin syvän kulhon sijaan laakealle vadille "platteriksi", kauniit raaka-aineet pääsevät oikeuksiinsa ja kukin ruokailija voi poimia aineksia oman maun mukaan. Tämä kanasalaattiplatter on lainannut makunsa italialaisesta keittiöstä.
4 annosta
VALMISTUSAINEET
- 1 pkt Naapurin Maalaiskanan Ohut Pikkufilee Pesto
- 1 ruukku salaattia
- 2 avokadoa
- 200 g herneitä
- 200 g kirsikkatomaatteja
- 200 g pieniä mozzarellapalloja
- 2 rkl pinjansiemeniä
- 1 ruukku basilikaa
Kastike:
- 200 g turkkilaista jogurttia
- 2 rkl pestoa
VALMISTUSOHJEET
- Paista pikkufileet öljytyllä pannulla kypsiksi.
- Viipaloi pikkufileet. Kuori ja paloittele avokado.
- Kokoa salaatti isolle vadille. Asettele osioittain salaatinlehtiä, avokadoa, herneitä, kirsikkatomaatteja, mozzarellaa ja kanaa.
- Koristele pinjansiemenillä ja basilikalla.