Toggle Nav

Resepti-Kalkkuna-avokadotoast

Varastossa
GTIN
Resepti-Kalkkuna-avokadotoast
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
VAASAN TAIKARUIS 100% PAAHTOLEIPÄ 370G
1,75 €
VAASAN ISOPAAHTO MONIVILJA 525G
2,49 €
VAASAN ISOPAAHTO KAURA 500G
2,49 €
VAASAN ISOPAAHTO VEHNÄ 500G
2,49 €
VAASAN ISOPAAHTO GRAHAMPAAHTO 500G
2,49 €
HK OHUEN OHUT KALKKUNAFILEE 300G GLUTEENITON
3,19 €
NÄMPNÄS BASILIKA RASIA 20G
2,79 €
LUOMU KIRSIKKATOMAATTI PUNAINEN RASIA 250G SUOMI
5,49 €
AVOKADO SYÖNTIKYPSÄ 2KPL
4,19 €
URTEKRAM RUOKOSOKERI LUOMU 500G
1,99 €
DANSUKKER TALOUSSOKERI 1KG
1,19 €
KNOSSOS 500ML LUOMU EXTRA NEITSYT OLIIVIÖLJY
6,89 €
BORGES CLASSIC OLIIVIÖLJY 500ML
6,19 €
BIONA LUOMU SITRUUNAMEHU 200ML
3,69 €
VALIO LUOMU VOI 200G
2,69 €

Valmistusaineet

  • 6 kpl kirsikkatomaatteja
  • 2 tl oliiviöljyä
  • 1 tl ruskeaa sokeria
  • 0.25 tl suolaa
  • 1 nippu basilikaa
  • 2 rkl voita
  • 1 kpl avokadoa
  • 0.5 kpl sitruunan mehu
  • 2 viipaletta paahtoleipää
  • 4 siivua HK Ohuen ohut Kalkkunanfilee

Valmistusohje

  1. Pese ja puolita kirsikkatomaatit, lorauta mukaan oliiviöljyä, ripaus ruskeaa sokeria ja hiukan suolaa. 
  2. Sekoita, nosta uunipellille ja paahda 225 asteessa (grillivastusten alla) noin 20-25 minuuttia tai kunnes ne ovat saaneet väriä. 
  3. Hienonna basilika joko morttelissa tai veitsellä silpuksi, sekoita suolaripauksen kanssa voihin. Leikkaa avokado viipaleiksi, purista päälle sitruunanmehua. 
  4. Paahda leipäviipaleet ja levitä hiukan jäähtyneelle leivälle basilikavoi, lado päälle avokadoviipaleet, paahdetut tomaatit ja kalkkunaleikkeleet. 
  5. Koristele lopuilla basilikan lehdillä, leikkaa leipä halutessasi puoliksi ja nauti.

Resepti: HK