Resepti-Kalkkuna-avokadotoast
Varastossa
GTIN
Resepti-Kalkkuna-avokadotoast
Valmistusaineet
- 6 kpl kirsikkatomaatteja
- 2 tl oliiviöljyä
- 1 tl ruskeaa sokeria
- 0.25 tl suolaa
- 1 nippu basilikaa
- 2 rkl voita
- 1 kpl avokadoa
- 0.5 kpl sitruunan mehu
- 2 viipaletta paahtoleipää
- 4 siivua HK Ohuen ohut Kalkkunanfilee
Valmistusohje
- Pese ja puolita kirsikkatomaatit, lorauta mukaan oliiviöljyä, ripaus ruskeaa sokeria ja hiukan suolaa.
- Sekoita, nosta uunipellille ja paahda 225 asteessa (grillivastusten alla) noin 20-25 minuuttia tai kunnes ne ovat saaneet väriä.
- Hienonna basilika joko morttelissa tai veitsellä silpuksi, sekoita suolaripauksen kanssa voihin. Leikkaa avokado viipaleiksi, purista päälle sitruunanmehua.
- Paahda leipäviipaleet ja levitä hiukan jäähtyneelle leivälle basilikavoi, lado päälle avokadoviipaleet, paahdetut tomaatit ja kalkkunaleikkeleet.
- Koristele lopuilla basilikan lehdillä, leikkaa leipä halutessasi puoliksi ja nauti.