Toggle Nav

Resepti - Kana-guacamolepatongit

Varastossa
GTIN
Resepti - Kana-guacamolepatongit
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
MEIRA HIENO MERISUOLA 850G
0,99 €
KARINIEMEN KANANPOJAN SISÄFILEEPIHVI MAUSTAMATON 400G
7,49 €
VALIO OIVARIINI JUOKSEVA 400ML LAKTOOSITON
3,59 €
VALIO EILA SALAATTIJUUSTOKUUTIO YRTTI 160G LAKTOOSITON
3,19 €
NÄMPNÄS KORIANTERI RASIA 20G
2,79 €
NÄMPNÄS RUCOLARASIA 20G
2,79 €
LIMMI 200ML LIMETTITÄYSMEHU
2,19 €
LIME 0,2-0.3KG
1,85 €

Valmistusaineet

  • 400 g ohuita broilerin fileepihvejä
  • ¾ tl suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 1 rkl fajita-mausteseosta
  • 2 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
  • 2 isoa kypsää avokadoa
  • 1 rkl lime mehua
  • 1 ruukku tuoretta korianteria
  • ripaus suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 2 (à 250 g) maalaispatonkia
  • ½ prk (à 180 g) Valio Eila® salaattijuustoa
  • 50 g rucolaa

Valmistusohje

  1. Mausta broilerin fileepihvit suolalla, pippurilla ja fajita-mausteseoksella molemmin puolin. Paista pannulla Oivariini rasvassa rapeiksi ja kypsiksi. Viipaloi.
  2. Irrota avokadojen hedelmäliha kulhoon. Lisää limemehu. Mausta hienonnetulla korianterilla, suolalla ja pippurilla. Sekoita. Avokadot saavat jäädä rouheiksi paloiksi.
  3. Halkaise patongit. Levitä pohjalle avokadotahnaa. Täytä broilerilla, viipaloidulla salaattijuustolla ja rucolalla.

Resepti: Valio