Toggle Nav

Resepti-Kana-nuudelikeittoa ja tuorejuustoa

Varastossa
GTIN
Resepti-Kana-nuudelikeittoa ja tuorejuustoa
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
KARINIEMEN KANANPOJAN PAISTETUT SISÄFILEET 250G
6,19 €
LUOMU VALKOSIPULI PUSSI 100G
1,55 €
VALKOSIPULI 120G
0,75 €
LUOMU PORKKANA PUSSI 500G SUOMI
1,99 €
NÄMPNÄS KORIANTERI RASIA 20G
2,79 €
ARLA APETINA PALA 200G
2,49 €
ARLA APETINA 200G PALA LAKTOOSITON
3,39 €
ARLA APETINA PALA 8% 200G
2,49 €
SPICE UP! NUUDELI 400G
2,79 €
URTEKRAM LUOMU WOK NUUDELI TÄYSJYVÄ 250G
3,09 €
BONG KANALIEMIKUUTIOT 12-PACK 120G
2,09 €
KEIJU 0,5L RYPSIÖLJY
2,19 €

Kanakeiton sanotaan parantavan niin flunssan kuin särkyneen sydämenkin. Mikäli et onnekkaasti kärsi kummastakaan, nauti höyryävä kana-nuudelikeitto aivan vaan pelkän maun takia.

Valmistusaineet

  • 1 rkl öljyä
  • 1 rkl tuoretta inkivääriä
  • 1 rkl valkosipulinkynsi
  • 400 g kypsää kanaa
  • 1 l kanalientä
  • 0,5 fenkoli
  • 1 porkkana
  • 150 g Apetina® pala rasiassa
  • 200 g nuudeleita
  • tuoretta korianteria ja punaista chiliä viimeistelyyn

Valmistusohje

  1. Tuorejuusto maustaa keiton astetta kermaisemmaksi ja intensiivisemmän makuiseksi.
  2. Raasta inkivääri, hienonna valkosipuli ja viipaloi fenkoli ja porkkana.
  3. Kuumenna öljy ja freesaa inkivääriä, valkosipulia ja fenkolia hellästi niin, että tunnet niiden tuoksun. Lisää kanaliemi ja porkkanaviipaleet. Revi kana suupaloiksi ja lisää se yhdessä tuorejuuston kera kattilaan. Anna porista hiljaa 10 min.
  4. Lisää nuudelit ja keitä vielä 10 minuuttia. Lisää vettä jos keitosta meinaa tulla liian paksua. Viimeistele keitto tuoreella korianterilla ja silputulla punaisella chilillä.

ANNOS
Keitto maistuu oivalta myös ruisleivän kera.

Resepti: Apetina