Toggle Nav

Resepti-Kanafajitas

Varastossa
GTIN
Resepti-Kanafajitas
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
PUNASIPULI PUSSI 500G SUOMI
1,19 €
AVOKADO SYÖNTIKYPSÄ 2KPL
3,99 €
ARLA LEMPI CREME FRAICHE 28% 200G
1,69 €

Fajitakset ovat mitä mainioin tapa järjestää purtavaa isommallekin porukalle. Kariniemen Fajitasmaustetut kananpojan paistisuikaleet maistuvat takuuvarmasti kaikille texmex -ruoan ystäville.

Valmistusaineet

  • 1 pkt Kariniemen Kananpojan Fajitassuikale 450 g

Paprika-punasipulipaistos:

  • 1 punainen paprika
  • 1 keltainen paprika
  • 1 punasipuli
  • 1 rkl fajitasmaustetta
  • avokado creme fraiche:
  • 1 kpl syöntikypsä avokado
  • 1 prk / 200 g ranskankermaa
  • 1 limen kuori + mehu
  • suolaa

Lisäksi:

  • ½ pnt korianteria

Valmistusohje

  1. Kuori avokado ja poista kivi. Soseuta raastetun limen kuoren ja mehun kanssa pyreeksi sauvasekoittimella. Sekoita lusikalla joukkoon ranskankerma, mausta suolalla ja anna maustua jääkaapissa puolisen tuntia.
  2. Leikkaa paprikat ja punasipuli viipaleiksi. Paista rypsiöljyssä, kunnes paprikat alkavat pehmenemään. Mausta fajitasmausteella ja siirrä sivuun odottamaan.
  3. Kuumenna paistinpannu kuumaksi ja paista fajitasuikaleet kypsiksi pienessä määrässä rypsiöljyä.
  4. Lämmitä tortillaletut uunissa tai mikrossa ja täytä paprika-sipulipaistoksella, fajitasuikaleilla, avokado creme fraichella sekä korianterilla.

Resepti: Kariniemen