Toggle Nav

Resepti-Kanalan emännän uunikanaa ja juureksia

Varastossa
GTIN
Resepti-Kanalan emännän uunikanaa ja juureksia
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
PERUNA 1KG PUSSI SUOMI YLEISPERUNA
1,29 €
LUOMU PORKKANA PUSSI 500G SUOMI
1,69 €
LUOMU VALKOSIPULI PUSSI 100G
1,65 €
VALIO LUOMU VOI 200G
2,89 €
VALIO VOI NORMAALISUOLAINEN 500G
4,19 €
RUSTHOLLARIN HUNAJA 250G
Tarjoushinta 2,99 € Normaali hinta 5,99 €
MEIRA MUSTAPIPPURI KOKONAINEN 27G PUSSI
Tarjoushinta 0,79 € Normaali hinta 1,25 €

Kariniemen kotiseudun emännät tietävät kuinka maukkaimmat kanaherkut valmistuvat. Kuten tässä reseptissä juurespedillä paistuvat kananpojan koipireidet turhia kikkailematta. Helppoa ja maukasta.

3-6 annosta

Valmistusaineet

  • 1-2 kpl Kariniemen Kananpojan Koipireisi maustamaton n. 1,1 kg
  • 300 g perunoita
  • 2 porkkanaa
  • ½ selleri
  • 1 kokonainen valkosipuli
  • 2 palsternakkaa
  • 4 salottisipulia
  • 3 rkl voita
  • 2 rkl hunajaa
  • yrttejä oregano ja lehtipersiljaa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 2 dl valkosipulimajoneesia

Valmistusohje

  1. Kuori ja pilko juurekset reiluiksi suupaloiksi. Halkaise valkosipuli kuorineen kahtia. Sekoita juurekset, hunaja ja suola uunivuoassa. Kuutioi voi ja ripottele se juuresten pinnalle.
  2. Silppua oregano ja persilja. Sekoita rypsiöljy, yrtit, suolaa ja mustapippuria keskenään. Pyörittele kananpojan koipireidet yrttiöljyssä. Asettele koipireidet juuresten päälle ja paista 160 asteisessa uunissa noin 55 minuuttia.
  3. Tarjoa koipireisien ja juuresten kanssa valkosipulimajoneesia.

Resepti: Kariniemen