Toggle Nav

Resepti-Kanalla täytetyt uuniperunat

Varastossa
GTIN
Resepti-Kanalla täytetyt uuniperunat
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
CASTELLO EXTRA CREAMY BRIE 200G
4,19 €
VALIO VIOLA KEVYT TUOREJUUSTO YRTTI 200G LAKTOOSITON
2,49 €
KEIJU 0,5L RYPSIÖLJY
2,59 €
MEIRA MUSTAPIPPURI KOKONAINEN 27G PUSSI
Tarjoushinta 0,79 € Normaali hinta 1,25 €

Kananpojan jauheliha on ihanan murea täyte uuniperunoihin. Broileritäytteisistä perunoista saat herkullisen tarjoilun juhlavampaankin illallispöytään.

4-6 annosta

Valmistusaineet

  • 1 pkt Kariniemen Kananpojan Jauheliha maustamaton 400 g
  • 6 kpl suuria jauhoisia perunoita (esim. Rosamunda)
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 2 rkl tomaattipyreettä
  • 200 g maustettua tuorejuustoa (esim. kantarelli tai yrtti)
  • ½ tl mustapippuria myllystä
  • ½ tl suolaa
  • n. 150 g Briejuustoa

Valmistusohje

  1. Pese perunat ja pistele kuoreen reikiä haarukalla. Kypsennä perunoita 200-asteisessa uunissa noin tunti, kunnes ne ovat täysin kypsiä. Anna perunoiden hetki jäähtyä ja valmista sillä aikaa täyte.
  2. Ruskista ja murusta jauheliha pannulla rypsiöljyn kera. Lisää tomaattipyree ruskistamisen loppuvaiheessa. Sekoita joukkoon tuorejuusto, suola ja pippuri. Nosta pannu liedeltä.
  3. Leikkaa perunoihin syvät viillot ja purista ne auki. Jaa täyte perunoiden sisään ja leikkaa juustosta viipaleet täytteen päälle. Pidä perunoita vielä 225-asteisessa uunissa n. 5 min, kunnes juusto on hieman sulanut. Herkuttele!

Resepti: Kariniemen