Toggle Nav

Resepti-Kanarisotto

Varastossa
GTIN
Resepti-Kanarisotto
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
NAAPURIN MAALAISKANAN RINTAFILEE MAUSTAMATON 350G
7,99 €
CHAMP HERKKUSIENI 200G SUOMI
3,69 €
VALIO LUOMU VOI 200G
2,89 €
VALIO VOI NORMAALISUOLAINEN 500G
4,19 €
MEIRA MUSTAPIPPURI KOKONAINEN 27G PUSSI
Tarjoushinta 0,79 € Normaali hinta 1,25 €

4 annosta

Valmistusaineet

  • 1 salottisipuli, hienonnettuna
  • 1 valkosipulin kynsi, hienonnettuna
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1.5 dl risottoriisiä
  • 2 dl valkoviiniä
  • 1.5 rkl Touch of Taste Kanafondia
  • 1.5 rkl voita
  • 75 g parmesan-juustoa, raastettuna
  • 2 dl paistettuja sieniä (esim. herkkusieniä), siivutettuna
  • 2 dl oliiveja, hienonnettuna ilman kiviä
  • 600 g broilerin fileetä, mielellään nahan kanssa
  • 2 rkl voita
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

  1. Valmista kanaliemi: kiehauta kattilassa 5 dl vettä ja 1,5 rkl Touch of Taste kanafondia. Pidä liemi kuumana.
  2. Kuullota sipulia ja valkosipulia öljyssä muutama minuutti. Lisää riisi ja kuullota, kunnes riisi on hieman läpikuultavaa. Lisää valkoviini, keitä kunnes viini on imeytynyt riisiin.
  3. Lisää joukkoon kuumaa kanalientä kauhallinen kerrallaan. Lisää seuraava kauhallinen vasta kun edellinen on lähes kokonaan imeytynyt riisiin. Kypsennä, kunnes riisi on napakan pehmeää eli noin 15-20 min.
  4. Lisää voi ja raastettu parmesaani. Mausta fondilla, suolalla ja pippurilla.
  5. Paista broilerin fileet ja sienet voissa.
  6. Tarjoile risotto syviltä lautasilta paistettujen sienten, oliivien ja broilerin kanssa!

Resepti: Touch of Taste