Toggle Nav

Resepti-Kasvisletut

Varastossa
GTIN
Resepti-Kasvisletut
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
VALIO LUOMU VANHANAJAN TÄYSMAITO 1 L
1,69 €
VALIO LUOMU VOI 200G
2,89 €
SUNNUNTAI LUOMU ERIKOISVEHNÄJAUHO 2KG
5,19 €
MYLLÄRIN LUOMU OHRAHIUTALE 500G
1,89 €
PURJOSIPULI 1KPL 0,2-0,5KG
1,20 €
VALIO LUOMU RAEJUUSTO 180G LAKTOOSITON
2,39 €
PAKASTE PAKKASMARJA PUOLUKKA 200G SUOMI
1,95 €
MEIRA MUSKOTTIPÄHKINÄ JAUHETTU 32G TÖLKKI
3,79 €
MEIRA VALKOPIPPURI JAUHETTU 31G PUSSI
2,19 €
MEIRA LEIVINJAUHE 100G
1,09 €
DANSUKKER TALOUSSOKERI 1KG
1,59 €
DANSUKKER SIRO ERIKOISHIENO SOKERI 1KG
2,19 €
MEIRA JODIOITU RUOKASUOLA 1KG
1,25 €

Kasvisletut ovat oikeata gourmet-kotiruokaa, varsinkin sadonkorjuun aikaan. Kasvisten lempeä maku yhdistettynä rapeaan paistopintaan ja raikkaaseen puolukka-raejuustoon vie kielen mennessään.

VALMISTUSAINEET

  • 2 luomu kananmunaa
  • 5 dl Valio Luomu™ vanhanajan täysmaitoa
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 2 dl ohrahiutaleita
  • 1 dl (n. 5 cm:n pala) purjoa
  • puolikas (50 g) palsternakkaa
  • ½ tl suolaa
  • ripaus muskottia
  • ripaus jauhettua valkopippuria
  • ½ tl sokeria
  • ½ tl leivinjauhetta
  • 50 g Valio Luomu™ voita sulatettuna

Paistamiseen:

  • Valio Luomu™ voita

VALMISTUSOHJE

      1. Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Lisää maito.
      2. Lisää jauhot ja hiutaleet. Sekoita tasaiseksi.
      3. Halkaise purjo ja huuhdo se huolella. Hienonna. Kuori ja raasta palsternakka. Lisää purjo ja palsternakka, sulatettu voi sekä kaikki loput aineet taikinaan. Sekoita.
      4. Anna taikinan turvota mielellään 15 - 30 min.
      5. Paista taikinasta voissa pannulla pieniä, n. 1 cm:n paksuisia lettuja. Pannu saa olla melko kuuma, näin saat lettuihin rapean pinnan. Tarkista lettujen kypsyys, alenna tarvittaessa hiukan levyn lämpötilaa.
      6. Tarjoa raejuuston, puolukkasurvoksen ja perunamuusin kanssa.

Resepti: Valio