Toggle Nav

Resepti-Katkarapucarbonara

Varastossa
GTIN
Resepti-Katkarapucarbonara
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
RUMMO 400G GLUTEENITON SPAGETTI NO:3
3,49 €
MEIRA HIENO MERISUOLA 850G
0,99 €
PARMAREGGIO PARMIANO REGGIANO 30KK JUUSTOPALA 150G
9,69 €
PARMAREGGIO LUOMU PARMIAMO REGGIANO 22KK 150G
6,89 €
ARLA LEMPI RUOKAKERMA 22% 2DL LAKTOOSITON
Tarjoushinta 0,99 € Normaali hinta 1,15 €
NIKULAN LUOMU KANANMUNA M 10 KPL 580G
3,49 €
NIKULAN VAPAA KANANMUNA M 10 KPL 580G
2,19 €
SIPULI PUSSI 1KG SUOMI
1,69 €
BORGES CLASSIC OLIIVIÖLJY 500ML
6,89 €
KNOSSOS 500ML LUOMU EXTRA NEITSYT OLIIVIÖLJY
6,89 €
NÄMPNÄS RUOHOSIPULI RASIA 20G
2,69 €
NÄMPNÄS TILLI RASIA 20G
2,39 €
VALKOSIPULI 120G
0,75 €

Perinteinen carbonara saa uuden säväyksen, kun maustat sen katkaravuilla ja täyteläisellä ruokakermalla. Tämä kiireisen kokin herkkuruoka valmistuu vain vartissa!

Valmistusaineet

  • 180 g katkarapuja 
  • 250 g täysjyväspagettia 
  • n. 1 tl merisuolaa 
  • 2 dl parmesan-juustoa 
  • 2 dl Arla Lempi ruokakermaa 22 %
  • 1 kananmuna 
  • 1 sipuli 
  • 2 valkosipulinkynttä 
  • 1 rkl oliiviöljyä 
  • mustapippuria myllystä 
  • ruohosipulia ja tilliä

Valmistusohje

  1. Sulata katkaravut ja valuta niistä neste. Kiehauta spagetin keittovesi ja mausta se suolalla. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan siten, että pasta on juuri ja juuri kypsää. 
  2. Spagetin kiehuessa raasta parmesaanijuusto ja sekoita keskenään Arla Lempi ruokakerma ja kananmuna. Viipaloi sipuli ja murskaa valkosipuli. Kuullota sipulit pannulla öljyssä. 
  3. Valuta kypsä spagetti. Lisää joukkoon sipulit, katkaravut, kermaseos ja 2/3 osaa juustoraasteesta. Lämmitä seos kuumaksi, mutta älä anna kiehua. Rouhi pastan joukkoon reilusti mustapippuria. Tarjoa pasta lopun parmesaaniraasteen kanssa ja viimeistele halutessasi tuoreilla yrteillä (ruohosipulia/tiliä). 

Resepti: Arla