Toggle Nav

Resepti-Katkaraputäytteiset kananmunat

Varastossa
GTIN
Resepti-Katkaraputäytteiset kananmunat
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
PAKASTE ÄYRIÄISTUKKU KUORITTU KATKARAPU KYPSÄ JUMBO 400G
12,90 €
NIKULAN VAPAA KANANMUNA M 10 KPL 580G
2,19 €
ARLA LEMPI CREME FRAICHE 28% 200G LAKTOOSITON
1,65 €
TILLI PAKATTU 30G SUOMI
1,65 €
MEIRA HIENO MERISUOLA 850G
0,99 €
MEIRA MUSTAPIPPURI KOKONAINEN 27G PUSSI
1,09 €
MEIRA JUUSTOKUMINA JAUHETTU 25G PUSSI
1,15 €

Valmistusaineet

  • 150 g Arla Lempi Crème fraîchea
  • 100 g kuorittuja katkarapuja, noin 250 g kuorellisia
  • ½ sitruunan raastettu kuori
  • 1 tl kuminaa
  • 2 rkl tilliä silputtuna
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 6 kananmunaa kovaksi keitettynä

Valmistusohje

  1. Vatkaa crème fraiche kovaksi vaahdoksi. 
  2. Silppua katkaravut. 
  3. Sekoita katkaravut, sitruunankuoriraaste, tillisilppu ja kumina crème fraichen joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Kuori ja puolita kananmunat. Poista keltuaiset ja sekoita 2/3 keltuaisista crème fraichen joukkoon.
  5. Täytä valkuaiset katkaraputäytteellä ja murenna loput keltuaisista koristeeksi pinnalle. Viimeistele tillillä.

Resepti: Arla