Toggle Nav

Resepti-Kerrospasha

Varastossa
GTIN
Resepti-Kerrospasha
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
VALIO MAUSTETTU RAHKA SITRUUNA 200G LAKTOOSITON
Tarjoushinta 1,99 € Normaali hinta 2,25 €
RYPÄLE VIHREÄ KIVETÖN RASIA 500G
2,79 €
DEL MONTE PERSIKAN VIIPALE PÄÄRYNÄMEHUSSA 415/250G
2,39 €
BONNE PREMIUM PERSIKKASOSE 0.5L
2,29 €
ROBERTSON'S LEMON CURD 320G
2,59 €
MEIRA MANTELILASTU 50G
2,09 €

Perinteinen pasha on täyteläinen pääsiäisherkku, joka tehdään maitorahkasta, kermasta, voista ja kananmunista. Tämä ohje tarjoaa kevyemmän ja raikkaamman vaihtoehdon pashan makuja kunnioittaen.

4 annosta

VALMISTUSAINEET

  • 1 ½ dl kivettömiä vihreitä viinirypäleitä
  • 1 prk (200 g) Valio maustettua rahkaa sitruuna
  • ¼ dl lemon curdia (sitruunatahnaa) TAI 0.75 dl persikkaa soseutettuna

Koristeluun:

  • ½ dl paahdettuja, kuorellisia mantelilastuja

VALMISTUSOHJE

  1. Voit tehdä samalla ohjeella joko valutetun, kumottavan pashan tai sekoitetun hedelmäpashan.
  2. Leikkaa viinirypäleet puolikkaiksi. Sekoita ne rahkan joukkoon.
  3. Notkista lemon curd lusikalla sekoittaen. Jos käytät persikkaa, soseuta persikanpuolikkaat sauvasekoittimella tai hienonna veitsellä. Lisää persikoihin hiukan sokeria.

Valutettu pasha:

  • Lusikoi rahka-viinirypäleseos ja lemon curd tai persikkasose kerroksittain suodatinpaperilla vuorattuun kahvisuodattimeen. Anna valua kelmulla peitettynä yön yli. Kumoa lautaselle. Koristele mantelilastuilla.

Sekoitettu hedelmäpasha:

  1. Lusikoi jälkiruokalaseihin kerroksittain rahka-viinirypäleseosta ja lemon curdia tai persikkasosetta.
  2. Ripota annoksille mantelilastuja juuri ennen tarjoilua.

Vinkki:

Paahda mantelilastut kuivalla pannulla keskilämmöllä.

Resepti: Valio