Resepti-Kerrossalaatti evääksi
Varastossa
GTIN
Resepti-Kerrossalaatti evääksi
Helppo salaatti valmistuu kauniisti purkkiin! Voit valmistaa salaatin jo edellisenä päivänä ja napata mukaan aamulla lähtiessäsi töihin.
VALMISTUSAINEET
Salaattiin
- Kikherneitä, käyttövalmiita
- Silmusalaatti Alfalfa ja Rouskuva
- Punakaalia
- Pastaa
- Kirsikkatomaatteja
- Salaattia
Salaatinkastike
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl sitruunamehua
- 1 tl vaahterasiirappia
- 1/2 tl valkosipulijauhetta
- 1 tl Dijon-sinappia
- ripaus suolaa ja mustapippuria
VALMISTUSOHJE
- Tee ensin salaattikastike. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja kaada valmis kastike purkin pohjalle.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Tähän ei tarvita suurta määrää, joten jos aiemmalta aterialta on jäänyt pastaa, hyötykäytä se! Huuhtele ja valuta kikherneet. Pilko kasvikset sopivan kokoisiksi paloiksi.
- Aloita salaatin kasaaminen. Laita kastikkeen päälle purkkiin ainekset tässä järjestyksessä: kikherneet, Rouskuvaa Silmusalaattia, punakaalia, pastaa, tomaattia, salaattia ja viimeiseksi Alfalfa Silmusalaattia.
- Pakkaa mukaan ja nauti lounastauolla!