Toggle Nav

Resepti-Kesäkurpitsapasta

Ei varastossa
GTIN
Resepti-Kesäkurpitsapasta
Grouped product items
Tuotenimi
No options of this product are available.

Kevyen kesäinen pastalounas syntyy tuoreista kauden raaka-aineista. Kesäkurpitsapasta on herkullinen koko perheen suosikkiruoka.

Valmistusaineet

  • 320 g pastaa
  • 1 (300 g) kesäkurpitsa
  • 1 iso sipuli
  • 1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
  • mustapippuria myllystä
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 1 prk (2,5 dl) Valio ruokakermaa Kolme juustoa
  • 1 rkl tomaattipyreetä
  • 1 dl tuoretta basilikaa

TARJOILUUN

  • parmesaania lastuina

Valmistusaineet

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Halkaise kesäkurpitsa. Koverra tarvittaessa lusikalla siemenet pois. Leikkaa kuutioiksi. Hienonna sipuli.
  3. Kuullota sipuli paistokasarissa tai wokkipannussa Oivariini rasvassa. Lisää kesäkurpitsat. Anna kypsyä 1 - 2 min.
  4. Mausta pippurilla ja hienonnetulla valkosipulilla. Lisää ruokakerma ja tomaattipyree, anna kiehahtaa. Mausta yrteillä.
  5. Tarjoile kastike pastan kanssa. Laita annoksen päälle juustolastuja.

Resepti: Valio