Resepti-Kesäkurpitsasalaatti
Varastossa
GTIN
Resepti-Kesäkurpitsasalaatti
Kevyt ja rapea kesäkurpitsasalaatti on loistava lisuke kaikenlaisten ruokien rinnalle. Valmista raikas kesäkurpitsasalaatti avokadosta, rucolasta ja hasselpähkinöistä.
4 annosta
VALMISTUSAINEET
- 200 g Apetina® Aurinkokuivatut tomaatit -salaattijuustokuutioita öljyssä (2 pakettia)
- 3 avokadoa
- 6 kevätsipulia
- 1 kesäkurpitsa
- 50 g hasselpähkinöitä
- 150 g rucolasalaattia
- 1 limeä
- mustapippuria
VALMISTUSOHJE
- Pese ja valuta rucolasalaatti, ja aseta salaatinlehdet kulhoon. Puolita avokadot ja poista kivi. Kuori puoliskot ja leikkaa ne viipaleiksi. Leikkaa kevätsipulit viistosti ja lisää ne kulhoon avokadojen kanssa. Paahda hasselpähkinöitä uunissa n. 15 minuuttia 160 °C.
- Jäähdytä pähkinät ja poista kuoret. Leikkaa kesäkurpitsa erittäin ohuiksi suikaleiksi. Lisää ne salaattikulhoon hasselpähkinöiden ja Apetina® Aurinkokuivatut tomaatit -salaattijuustokuutioiden kanssa.
- Ripottele hiukan limemehua salaatin päälle ja sekoita. Mausta mustapippurilla tarjoilun jälkeen.
VINKKI
Salaattijuusto ja aurinkokuivatut tomaatit täydentävät tuoreiden vihannesten makuja täydellisesti lisäten kermaista rakennetta.