Toggle Nav

Resepti-Kesäkurpitsasalaatti

Varastossa
GTIN
Resepti-Kesäkurpitsasalaatti
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
ARLA APETINA SNACK AURINKOKUIVATTU TOMAATTI 100G
1,89 €
AVOKADO SYÖNTIKYPSÄ 2KPL
2,99 €
FOGLIA AROMAATTINEN VILLIRUCOLA 100G
1,79 €
KESÄKURPITSA 1KPL 0,2-0,4KG
1,12 €
KEVÄTSIPULI 1KPL SUOMI
2,59 €
ADUKI HASSELPÄHKINÄ LUOMU 100G
3,69 €
MEIRA MUSTAPIPPURI ROUHITTU 35G TÖLKKI
2,09 €
MEIRA MUSTAPIPPURI ROUHITTU 27G PUSSI
1,09 €

Kevyt ja rapea kesäkurpitsasalaatti on loistava lisuke kaikenlaisten ruokien rinnalle. Valmista raikas kesäkurpitsasalaatti avokadosta, rucolasta ja hasselpähkinöistä.

4 annosta

VALMISTUSAINEET

  • 200 g Apetina® Aurinkokuivatut tomaatit -salaattijuustokuutioita öljyssä (2 pakettia)
  • 3 avokadoa
  • 6 kevätsipulia
  • 1 kesäkurpitsa
  • 50 g hasselpähkinöitä
  • 150 g rucolasalaattia
  • 1 limeä
  • mustapippuria

VALMISTUSOHJE

  1. Pese ja valuta rucolasalaatti, ja aseta salaatinlehdet kulhoon. Puolita avokadot ja poista kivi. Kuori puoliskot ja leikkaa ne viipaleiksi. Leikkaa kevätsipulit viistosti ja lisää ne kulhoon avokadojen kanssa. Paahda hasselpähkinöitä uunissa n. 15 minuuttia 160 °C.
  2. Jäähdytä pähkinät ja poista kuoret. Leikkaa kesäkurpitsa erittäin ohuiksi suikaleiksi. Lisää ne salaattikulhoon hasselpähkinöiden ja Apetina® Aurinkokuivatut tomaatit -salaattijuustokuutioiden kanssa.
  3. Ripottele hiukan limemehua salaatin päälle ja sekoita. Mausta mustapippurilla tarjoilun jälkeen.

VINKKI
Salaattijuusto ja aurinkokuivatut tomaatit täydentävät tuoreiden vihannesten makuja täydellisesti lisäten kermaista rakennetta.

Resepti: Apetina