Resepti-Kesän paras lettuhillo
Varastossa
GTIN
Resepti-Kesän paras lettuhillo
Hillo vieköön, miten helppoa ja hyvää! Maanmainio hillo syntyy kädenkäänteessä ja on juuri sen makuista kuin itse haluat.
Valmistusaineet
- 1 kg marjoja oman maun mukaan
- 500 g Dansukker Hillosokeria TAI
- 250 g (1 pkt) Dansukker Minihillosokeria
- vettä
Valmistusohje
- Perkaa (ja paloittele isokokoiset) marjat kattilaan.
- Lisää vesi: ½ dl, jos teet hillon Hillosokerilla; 2–3 rkl, jos teet hillon Minihillosokerilla.
- Lisää valitsemasi hillosokeri ja kuumenna hitaasti kiehuvaksi sekoitellen.
- Anna kiehua kevyesti poreillen 5–10 minuuttia, sekoita välillä. Kovakuoristen marjojen (mm. herukat) keittoaika on 15 minuuttia. Kuori mahdollinen vaahto pois pinnalta esim. lusikalla.
- Kaada hillo puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin. Sulje hyvin. Säilytä jääkaapissa.