Toggle Nav

Resepti-Kesän paras lettuhillo

Ei varastossa
GTIN
Resepti-Kesän paras lettuhillo
Grouped product items
Tuotenimi
No options of this product are available.

Hillo vieköön, miten helppoa ja hyvää! Maanmainio hillo syntyy kädenkäänteessä ja on juuri sen makuista kuin itse haluat.

Valmistusaineet

  • 1 kg marjoja oman maun mukaan
  • 500 g Dansukker Hillosokeria TAI
  • 250 g (1 pkt) Dansukker Minihillosokeria
  • vettä

Valmistusohje

  1. Perkaa (ja paloittele isokokoiset) marjat kattilaan.
  2. Lisää vesi: ½ dl, jos teet hillon Hillosokerilla; 2–3 rkl, jos teet hillon Minihillosokerilla.
  3. Lisää valitsemasi hillosokeri ja kuumenna hitaasti kiehuvaksi sekoitellen.
  4. Anna kiehua kevyesti poreillen 5–10 minuuttia, sekoita välillä. Kovakuoristen marjojen (mm. herukat) keittoaika on 15 minuuttia. Kuori mahdollinen vaahto pois pinnalta esim. lusikalla.
  5. Kaada hillo puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin. Sulje hyvin. Säilytä jääkaapissa.

Resepti: Dansukker