Toggle Nav

Resepti-Kiinalaista inkivääripossua sweet & sour

Varastossa
GTIN
Resepti-Kiinalaista inkivääripossua sweet & sour
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
HK RYPSIPORSAS KOREAN BULGOGI NOPEA FILEESUIKALE 335G
6,19 €
RISELLA PITKÄRIISI 1KG
1,99 €
HERKKUSIENI 250G
1,79 €
KEVÄTSIPULI
1,15 €
LUOMU VALKOSIPULI 100G
1,39 €
VALKOSIPULI 120G
0,89 €
DANSUKKER SIIRAPPI 1KG
2,69 €
KIKKOMAN 300ML SUSHI MAKEA RIISIVIINIETIKKA
6,69 €
YUTAKA JAPANILAINEN RIISIVIINIETIKKA 150ML
2,89 €
LANFRANCHI 250ML SEESAMIÖLJY
5,49 €
MEIRA HIENO MERISUOLA 850G
0,99 €

Rypsiporsas®-lihan Kiinan valloitus on jo käynnissä. Sen kunniaksi jaamme supernopean reseptin kiinalaisesta klassikkoruoasta, sweet & sour possusta.

Valmistusaineet

  • 1 pkt HK Rypsiporsas® Korean Bulgogi nopea fileesuikale 335 g
  • 2,5 dl pitkäjyväistä riisiä
  • 1 rs/100 g herkkusieniä viipaloituna
  • suolaa
  • 2 rkl seesamiöljyä
  • ½ pnt kevätsipulia viipaloituna
  • 2 valkosipulin kynttä viipaloituna
  • ½ dl tummaa siirappia
  • ½ dl riisiviinietikkaa tai valkoviinietikkaa

Valmistusohje

  1. Keitä riisi kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä.
  2. Paista possusuikaleet kuumalla pannulla pienessä määrässä öljyä, kunnes suikaleet ovat saaneet kauniin värin. Lisää maustepussin 1 sisältö, siirappi sekä etikka ja jätä hautumaan, kunnes lisäke valmistuu. Lisää tarvittaessa hieman vettä.
  3. Kuumenna paistinpannu kuumaksi ja paista herkkusienet seesamiöljyssä kauniin kullanruskeiksi. Lisää valkosipuliviipaleet ja paista hetki. Varo ettei valkosipuli pala.
  4. Lisää pannulle viipaloitu kevätsipuli ja esikeitetty riisi. Paista noin 4 minuuttia välillä sekoitellen, kunnes riisi saa kauniin värin ja on kauttaaltaan kuumaa.
  5. Tarjoa sweet & sour inkivääripossu paistetun riisin kanssa. Viimeistele annos lautasella pakkauksen mukana tulleella rapealla maissi-graham panerointimurulla (pussi 2).

Resepti: HK