Toggle Nav

Resepti-Kookos-lime-kanakeitto

Varastossa
GTIN
Resepti-Kookos-lime-kanakeitto
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
KARINIEMEN KANANPOJAN FILEESUIKALE MAUSTAMATON 250G
3,89 €
SITRUUNARUOHO 50G PUSSI
1,59 €
CHILI PAPRIKA MIX 100G
2,99 €
CHAMP HERKKUSIENI 200G SUOMI
3,69 €
LUOMU INKIVÄÄRI RASIA 100G
1,69 €
LUOMU VALKOSIPULI PUSSI 100G
1,65 €
SPICE UP! KOOKOSMAITO 400ML
2,69 €
URTEKRAM LUOMU KOOKOSMAITO 400ML
Tarjoushinta 2,19 € Normaali hinta 4,19 €
DANSUKKER TALOUSSOKERI 1KG
1,59 €
KEIJU 0,5L RYPSIÖLJY
2,59 €

Valmistusaineet

  • 250 g broilerisuikaleita
  • 100 g tuoreita herkkusieniä, neljään osaan leikattuina
  • 3 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia
  • 1 kpl tuoretta parsakaalia, pieninä nuppuina
  • 10 cm sitruunaruohoa, murskattuna
  • 1 rkl tuoretta inkivääriä, raastettuna
  • 1 rkl valkosipulinkynsiä, raastettuna
  • 8 dl kookosmaitoa
  • 2 rkl kalakastiketta
  • 2 rkl hienoa sokeria
  • 2 rkl limen mehua
  • 2 tl punaista chilipaprikaa, hienonnettuna
  • 1 rkl rypsiöljyä paistamiseen

Valmistusohje

  1. Kuumenna öljy paksupohjaisessa kattilassa.
  2. Ruskista broileria ja sieniä muutaman minuutin ajan.
  3. Lisää sitruunaruoho, valkosipuli, inkivääri ja chili joukkoon. Lisää lopuksi kookosmaito ja fondi.
  4. Anna keiton hautua noin 10 minuuttia ja lisää sitten parsakaali. Keitä vielä 10-20 min.
  5. Mausta keitto kalakastikkeella, sokerilla ja limellä.
  6. Poista sitruunaruoho ja tarjoa keitto lämmitetyiltä lautasilta.

Resepti: Maggi