Toggle Nav

Resepti-Kosiokana

Varastossa
GTIN
Resepti-Kosiokana
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
JYVÄBROILER YRTTI-PIPPURIMAUSTETTU KOKONAINEN BROILERI N.1,1-1,5KG
13,49 €
NÄMPNÄS ROSMARIINI RASIA 20G
4,99 €
NÄMPNÄS TIMJAMI RASIA 20G
2,19 €
LEHTIPERSILJA 100G SUOMI
3,89 €
NÄMPNÄS KORIANTERI RASIA 20G
2,19 €

Uunissa paahdettu mehukas kokonainen broileri on pinnasta ihanan rapea ja sisältä suussa sulavaa. Yrteillä ja sitruunalla maustettu broileri edullista ja kevyttä juhlaruokaa parhaimmillaan. Kokonaisen broilerin valmistus on helppoa ja se kypsyy itsekseen kuin huomaamatta. Tämän yksinkertaisesti herkullisen ja näyttävän juhlaruoan valmistamiseen tarvitset vain broilerin, yrttejä ja sitruunaa. Kokonaisena paahtaminen on mehukkain mahdollinen tapa tarjota broileria!

4-6 annosta

VALMISTUSAINEET

  • 1 kpl n. 1,2kg Yrtti-pippurimaustettu Kokonainen Jyväbroiler
  • 2 pientä sitruunaa

Koristeluun:

  • 4 kpl rosmariinioksia
  • 4 kpl salvian oksia
  • 8 kpl timjamin oksia
  • 1 ruukkulehtipersiljaa

VALMISTUSOHJE

  1. Esilämmitä uuni (200 °C).
  2. Rei’itä pestyt, pienet sitruunat haarukalla ja työnnä broilerin sisään.
  3. Aseta broileri ritilällä uunivuoan pohjalle ja laita uuniin. Laske lämpöä 175 °C:een.
  4. Paahda 15 min ja käännä broileri rintapuoli ylöspäin. Työnnä reiteen paistolämpömittari ja laita takaisin uuniin. Paahda kunnes lämpömittarin lukema on yli 75 °C ja haarukalla pistettäessä lihasneste on kirkasta (n. 60 min).
  5. Anna levätä 10 min ja paloittele. Kaada vuokaan kertyneet nesteet kananpalojen päälle. Koristele yrteillä ja sitruunanviipaleilla.
  6. Onnea kosintaan.

Resepti: Jyväbroiler