Resepti-Kreikkalainen-couscoussalaatti
Varastossa
GTIN
Resepti-Kreikkalainen-couscoussalaatti
Raikas couscoussalaatti fetalla ja hunajaisella kermaviilikastikkeella on ihanan kevyt lounas vaikkapa kuumaksi kesäpäiväksi.
4 annosta
VALMISTUSAINEET
- 3 dl Couscousia
- 3 dl Kasvislientä
- 2 rkl Arla Meijerivoita
- 200g Arla Apetina Original pala (pala)
- ½ Tuore kurkku
- 1 dl Mustia oliiveja
- Mustapippuria
- ½ dl Lehtipersiljaa
- 3 dl Suikaloitua salaattia (esim. rucolaa)
- 2 dl Arla Lempi Kermaviiliä 15%
- 1 rkl Juoksevaa hunajaa
- 3 tl Silputtua minttua
- Suolaa
VALMISTUSOHJE
- Valmista couscous kasvisliemessä. Sekoita siihen voi ja anna jäähtyä.
- Leikkaa juusto ja kurkku suuriksi paloiksi. Sekoita ne couscousin sekaan.
- Lisää oliivit, pippuri, persilja ja salaatti. Mausta kermaviili hunajalla, mintulla ja suolalla.
- Tarjoa kastikkeen kanssa.