Toggle Nav

Resepti-Kurosen mehevät lihapullat

Ei varastossa
GTIN
Resepti-Kurosen mehevät lihapullat
Grouped product items
Tuotenimi
No options of this product are available.

Näiden lihapullien juju on parmesaanijuustossa. Se antaa pulliin mehevyyttä, makua ja suolaisuutta. Raasta parmesaani aina itse, älä osta valmista murua.

noin 20 kappaletta

VALMISTUSAINEET

  • ½ dl korppujauhoja
  • 1 dl maitoa tai lihalientä
  • 1 sipuli hienonnettuna
  • 400 g sika-nauta jauhelihaa
  • 1 kananmuna
  • 1 dl parmesaania raastettuna
  • 1 tl suolaa
  • rouhittua mustapippuria

Paistamiseen:

  • öljyä

VALMISTUSOHJE

  1. Yhdistä isossa kulhossa korppujauhot ja maito ja sekoita ne tahnaksi. Anna tahnan levätä noin 5 minuuttia. Hienonna sipuli. Lisää kaikki muut aineet ja sekoita käsin tasaiseksi massaksi. Lämmitä uuni 180 asteeseen.
  2. Pyöritä lihapullataikinasta öljytyin käsin tasakokoisia pyöryköitä. Tee koko massasta lihapullat valmiiksi ennen paistamista.
  3. Kuumenna öljy paistinpannulla ja paista lihapullia, kunnes ne ruskistuvat kauttaaltaan. Nosta lihapullat vierekkäin uunipellille ja kypsennä uunissa noin 10 minuuttia, kunnes pullat ovat kypsiä. Tarkista kypsyys halkaisemalla yksi pulla - liha ei saa olla punertavaa.

Resepti: Sami Kuronen: JUNNUT KOKKAA