Toggle Nav

Resepti-Kurpitsasosekeitto

Varastossa
GTIN
Resepti-Kurpitsasosekeitto
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
ARLA LEMPI CREME FRAICHE 28% 200G LAKTOOSITON
1,65 €
SIPULI PUSSI 1KG SUOMI
1,69 €
PALSTERNAKKA 0,3-0,35KG SUOMI
1,09 €
BONG KASVISLIEMIKUUTIOT 12-PACK 120G
2,09 €
HERBAMARE LUOMU KASVISLIEMIKUUTIO 8X11G
Tarjoushinta 2,49 € Normaali hinta 3,69 €
HERBAMARE LUOMU YRTTISUOLASEOS ORIGINAL 250G
5,79 €
PIPARJUURI 1KG
12,90 €

Kurpitsasosekeitto on maukas ja lämmittävä ruoka viileällä säällä. Tarjoile kurpitsasosekeitto Arla Lempi créme fraîchen ja patongin kera.

4 annosta

Valmistusaineet

  • 1 kg keltaista tai oranssia kurpitsaa
  • 1 isohko sipuli
  • 1 palsternakka
  • 6 dl vettä
  • 1 kasvisliemikuutio tai kanaliemikuutio
  • 1 tl kurkumaa
  • ½ tl yrttisuolaa
  • ½ tl mustapippurirouhetta
  • 100 g Arla Valkosipuli & Yrtit -tuorejuustoa


Tarjoiluun

  • 200 g Arla Lempi Crème fraîchea

Valmistusohje

  1. Kuori kurpitsa ja poista siemenet sekä pehmeää keskustaa. 
  2. Paloittele kurpitsa, sipuli ja palsternakka. Laita kasvikset kattilaan ja lisää vesi. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää liemikuutio. Anna kiehua hiljalleen kannen alla kypsäksi.
  3. Lisää kattilaan tuorejuusto ja sekoita, kunnes se on liuennut. Soseuta keitto aivan tasaiseksi esim. sauvasekoittimella. Lisää mausteet. Tarkista maku ja mausta halutessasi lisää makusi mukaan. 
  4. Tarjoa kurpitsakeitto raikkaan crème fraichen kera.

Vinkki! Jos haluat, voit maustaa keiton vastaraastetulla piparjuurella.

Resepti: Arla