Toggle Nav

Resepti-Kvinoapihvit ja sitruunaruohotahna

Varastossa
GTIN
Resepti-Kvinoapihvit ja sitruunaruohotahna
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
ADUKI KVINOA LUOMU 500G
6,69 €
CASTELLO 500G DARINGLY DIFFERENT MONASTERY CHEESE
4,99 €
ARLA KESO MAUSTAMATON RAEJUUSTO 1,5% 200G
1,49 €
ARLA KESO RAEJUUSTO 1,5% 200G LAKTOOSITON
1,55 €
ARLA MEIJERIVOI NORMAALISUOLAINEN 500G VÄHÄLAKTOOSINEN
2,99 €
ARLA LAKTOOSITON MEIJERIVOI 500G VÄHEMMÄN SUOLAA
3,79 €
NIKULAN LUOMU KANANMUNA M 10 KPL 580G
3,49 €
NIKULAN VAPAA KANANMUNA M 10 KPL 580G
2,19 €
URTEKRAM LUOMU HIRSSIHIUTALE GLUTEENITON 400G
2,79 €
PURJOSIPULI 0,3-0,4KG
1,29 €
LIME 1KPL 0,2-0.3KG
1,69 €
LUOMU LIME 1KPL 300G
3,59 €
MEIRA HIENO MERISUOLA 850G
0,99 €
MEIRA MUSTAPIPPURI KOKONAINEN 27G PUSSI
1,09 €

Mehevät kvinoapihvit, pehmeät sisältä ja rapeat päältä, sopivat täydellisesti raikkaalla sitruunaruoholla maustetun raejuuston kanssa.

4 annosta

Valmistusaineet

  • 2 dl kvinoaa
  • 2 kananmunaa
  • 2 dl hirssihiutaleita
  • purjosipulia
  • ½ dl Arla Meijerivoita
  • 100 g Castello Daringly Different Monastery -juustoa raasteena
  • 1 tl suolaa
  • 1 maustemitallinen mustapippuria
Sitruunaruohotahna
  • sitruunaruohoa
  • 250 g Arla Keso raejuustoa
  • 1 raastettu kuori ja mehu lime
  • 3 punajuurta tai kelta- ja raitajuurta
  • suolaa

Valmistusohje

  1. Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan ja anna sen jäähtyä hiukan. 
  2. Sekoita munat 1 dl hirssihiutaleita kulhossa ja anna niiden turvota noin 10 min. 
  3. Suikaloi purjo hienoksi, kuullota ne voisulassa. Lisää kvinoa, purjo ja juustoraaste munaseokseen. 
  4. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna seistä noin 10 min. Nuiji sitruunaruohoa (esim. perunanuijalla näin maut irtoaa) hienonna hyvin hienoksi, sekoita Keso raejuustoon limen kuoren kanssa. 
  5. Kuori ja viipaloi punajuuret mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi ja sekoita niihin limenmehu ja suolaa. 
  6. Muotoile taikinasta 8 pihviä, kääntele ne hirssihiutaleissa. 
  7. Paista pihvit rapeiksi voissa noin 2 min. kummaltakin puolelta. 
  8. Tarjoile lämpimänä eriväristen ”punajuurien” ja sitruunaraejuuston kera, koristele herneenversoilla.

Resepti: Arla