Toggle Nav

Resepti-Lammaspyörykät tai -pihvit

Varastossa
GTIN
Resepti-Lammaspyörykät tai -pihvit
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
REININ LIHA KOTIMAINEN KARITSAN JAUHELIHA 450-550G SUOMI
12,90 €
SIPULI PUSSI 1KG SUOMI
1,59 €
VALKOSIPULI 120G
1,09 €
VALIO KERMAVIILI 200G
0,89 €
MYLLYN PARAS KORPPUJAUHO 300G
1,09 €
NÄMPNÄS ROSMARIINI RASIA 20G
5,19 €
NIKULAN VAPAA KANANMUNA M 6 KPL 348G
1,39 €
MEIRA HIENO MERISUOLA 850G
0,99 €

Valmistusaineet

  • 1 dl Myllyn Paras Korppujauhoja
  • 2 dl kermaviiliä
  • 1 muna
  • 400 g jauhettua lampaanlihaa
  • 1-2 sipulia
  • 1 tl suolaa
  • 4-5 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 1 tl mustapippuria
  • 1 tl hienonnettua rosmariinia

Valmistusohje

  1. Sekoita korppujauhot kermaviilin, lisää muna ja jauheliha. Lisää maustavat aineet taikinaan. Sekoita tasaiseksi jauhelihamureketaikinaksi. Muotoile taikinasta kostutetuin käsin pyöryköitä tai pihvejä.
  2. Kypsennä voissa paistinpannulla tai 225-asteisen uunin keskitasolla n. 15 min. 

Vinkki: Tee taikinasta mureke, jonka sisään laitat feta-juustoa ja valkosipulinkynsiä. 

Resepti: Myllyn Paras