Toggle Nav

Resepti-Lammaspyörykät tai -pihvit

Ei varastossa
GTIN
Resepti-Lammaspyörykät tai -pihvit
Grouped product items
Tuotenimi
No options of this product are available.

Valmistusaineet

  • 1 dl Myllyn Paras Korppujauhoja
  • 2 dl kermaviiliä
  • 1 muna
  • 400 g jauhettua lampaanlihaa
  • 1-2 sipulia
  • 1 tl suolaa
  • 4-5 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 1 tl mustapippuria
  • 1 tl hienonnettua rosmariinia

Valmistusohje

  1. Sekoita korppujauhot kermaviilin, lisää muna ja jauheliha. Lisää maustavat aineet taikinaan. Sekoita tasaiseksi jauhelihamureketaikinaksi. Muotoile taikinasta kostutetuin käsin pyöryköitä tai pihvejä.
  2. Kypsennä voissa paistinpannulla tai 225-asteisen uunin keskitasolla n. 15 min. 

Vinkki: Tee taikinasta mureke, jonka sisään laitat feta-juustoa ja valkosipulinkynsiä. 

Resepti: Myllyn Paras