Toggle Nav

Resepti-Lämmin Mifu-kasvissalaatti

Varastossa
GTIN
Resepti-Lämmin Mifu-kasvissalaatti
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
VALIO MIFU 330G RUOKARAE ORIGINAL LAKTOOSITON
Tarjoushinta 3,39 € Normaali hinta 4,49 €
AVOKADO SYÖNTIKYPSÄ 2KPL
Tarjoushinta 3,99 € Normaali hinta 4,69 €
SITRUUNA 0,15-0,25KG
0,67 €
MACURTH LUOMU SITRUUNAMELISSA 30G
3,59 €
BORGES CLASSIC OLIIVIÖLJY 500ML
6,89 €
RAJAMÄEN 250ML LUOMU EKSTRA NEITSYTOLIIVIÖLJY
Tarjoushinta 3,79 € Normaali hinta 4,49 €
VALIO OIVARIINI JUOKSEVA 400ML LAKTOOSITON
Tarjoushinta 2,79 € Normaali hinta 3,59 €
VOI HYVIN LUOMU HUNAJATUUBI 250G
5,89 €
MEIRA MUSTAPIPPURI KOKONAINEN 27G PUSSI
1,09 €
MEIRA MUSTAPIPPURI ROUHITTU 35G TÖLKKI
2,09 €
MEIRA HIENO MERISUOLA 850G
Tarjoushinta 0,89 € Normaali hinta 0,99 €

Pannulla tai parilalla paistetut kasvikset yhdessä hunajaisella sitruunalla maustetun Mifun kanssa on monipuolinen ja maukas ateria. Oletko muuten aikaismmin maistanutkaan pannulla paahtunutta avokadoa?

Valmistusaineet

  • 1 pkt (330 g) Valio MiFU® ruokaraetta Original
  • 2 tl juoksevaa hunajaa
  • ¼ rouhittua mustapippuria
  • yhden sitruunan kuori
  • 1 (300 g) kesäkurpitsa
  • 2 avokadoa
  • suolaa myllystä
  • 1 - 2 rkl sitruunamehua
  • 1 dl tuoretta sitruunamelissaa
  • 2 rkl (extra virgin) oliiviöljyä

Voiteluun ja paistamiseen

  • Valio Oivariini® juoksevaa

Valmistusohje

  1. Lisää Mifu-rasiaan ruokarakeiden joukkoon hunaja ja pippuri. Pese ja kuivaa sitruuna. Raasta joukkoon sen keltainen kuoriosa. Sulje kansi, ravista ja jätä maustumaan kasvisten käsittelyn ajaksi.
  2. Leikkaa kesäkurpitsa sentin paksuisiksi vinottaisiksi viipaleiksi.
  3. Halkaise avokadot. Poista kivet. Leikkaa puoliskot kuorineen pitkittäin sentin paksuisiksi viipaleiksi.
  4. Voitele kesäkurpitsaviipaleiden pinnat Oivariini rasvalla. Lisää ne ja avokadoviipaleet hyvin rasvatulle parilapannulle tai grilliritilälle. Ruskista molemmin puolin.
  5. Kuumenna sillä aikaa Oivariini paistinpannulla. Lisää Mifu ja paista harvakseltaan sekoittaen, kunnes Mifu on saanut kauniin paistopinnan.
  6. Nosta kasvikset tarjoiluastiaan. Mausta suolalla ja sitruunanmehulla. Ripottele päälle yrtti ja Mifu. Valuta päälle oliiviöljyä. Tarjoa heti pää- tai lisukeruokana.

Resepti: Valio