Toggle Nav

Resepti-Lämminsavulohta pinaatti-yrttikastikkeella

Varastossa
GTIN
Resepti-Lämminsavulohta pinaatti-yrttikastikkeella
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
HYVÄ APAJA SAVUKIRJOLOHI 800G-1.1KG
23,90 €
E. ERIKSSON LÄMMINSAVULOHIFILE 450-550G
18,10 €
E. ERIKSSON LÄMMINSAVULOHIFILE 0,9-1,1KG
36,19 €
FOGLIA LEMPEÄ BABYPINAATTI 100G
1,65 €
NÄMPNÄS BASILIKA RASIA 20G
2,79 €
ARLA LEMPI KERMAVIILI 15% 200G LAKTOOSITON
0,95 €
MEIRA MUSTAPIPPURI ROUHITTU 35G TÖLKKI
2,09 €
MEIRA JODIOITU RUOKASUOLA 1KG
1,09 €

Piristä perjantai-iltaasi ja valmista maukasta ja helppoa lämminsavulohta pinaatti-yrttikastikkeella.

6 annosta

VALMISTUSAINEET

1 savustettu lohi, n. 1,250 kg

Kastike:

  • 100 g tuoretta pinaattia
  • 1 ruukku basilikaa
  • 300 g Arla Lempi Kermaviiliä 15%
  • 1 puserrettu valkosipulinkynsi
  • ½ tl suolaa
  • mustapippuria

VALMISTUSOHJE

  1. Kuumenna uuni 200-asteiseksi. Laita lohi uunipellille ja peitä foliolla.
  2. Kuumenna lohta uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.
  3. Hienonna pinaatin- ja basilikanlehdet ja sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
  4. Tarjoa lohen kera.

Resepti: Arla