Toggle Nav

Resepti - Lämpimät kana-mozzarellaleivät

Varastossa
GTIN
Resepti - Lämpimät kana-mozzarellaleivät
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
KARINIEMEN KANANPOJAN PAISTETUT SISÄFILEET 250G
6,59 €
TOMAATTI 0,9-1,1KG SUOMI
4,50 €
FOGLIA RUCOLA 100G
1,69 €
ADUKI PINJANSIEMEN LUOMU 100G
9,79 €
MEIRA BASILIKA 7G PUSSI
0,75 €
BORGES EXTRA-NEITSYTOLIIVIÖLJY 500ML
10,29 €
MEIRA MUSTAPIPPURI ROUHITTU 35G TÖLKKI
2,59 €

Tässä ovat monien suosikkiainekset broileri, tomaatti ja mozzarella leivän muodossa. Paahda herkullinen tarjottava juhliin tai vain maittava välipala itsellesi. Lisämakua kanaleipiin saat sivelemällä ne kevyesti pestolla.

Valmistusaineet

  • 1 pkt Kariniemen Kananpojan Paistetut sisäfileet 250 g
  • 8 siivua paahtoleipää
  • 2 palloa bufalamozzarellaa
  • 2 tomaattia
  • 1 ruukku tuoretta basilikaa
  • 3 rkl pinjansiemeniä paahdettuna
  • oliiviöljyä
  • suolaa ja mustapippuria
  • 1 ruukku rucolaa

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa mozzarella ja tomaatti viipaleiksi ja suikaloi basilika.
  2. Laita neljän leivän päälle tomaattia, kananpoikaa, mozzarellaa ja basilikaa.
  3. Ripottele päälle vielä pinjansiemeniä ja kaada loraus oliiviöljyä.
  4. Laita toinen leipä ainesten päälle ja paina se tiukasti kiinni.
  5. Paahda leivät grillissä tai pannulla.
  6. Leikkaa valmiit kanaleivät kolmioiksi ja tarjoile ne rucolan kanssa.

Resepti: Kariniemen