Resepti - Lämpimät kana-mozzarellaleivät
Varastossa
GTIN
Resepti - Lämpimät kana-mozzarellaleivät
Tässä ovat monien suosikkiainekset broileri, tomaatti ja mozzarella leivän muodossa. Paahda herkullinen tarjottava juhliin tai vain maittava välipala itsellesi. Lisämakua kanaleipiin saat sivelemällä ne kevyesti pestolla.
Valmistusaineet
- 1 pkt Kariniemen Kananpojan Paistetut sisäfileet 250 g
- 8 siivua paahtoleipää
- 2 palloa bufalamozzarellaa
- 2 tomaattia
- 1 ruukku tuoretta basilikaa
- 3 rkl pinjansiemeniä paahdettuna
- oliiviöljyä
- suolaa ja mustapippuria
- 1 ruukku rucolaa
Valmistusohjeet
- Leikkaa mozzarella ja tomaatti viipaleiksi ja suikaloi basilika.
- Laita neljän leivän päälle tomaattia, kananpoikaa, mozzarellaa ja basilikaa.
- Ripottele päälle vielä pinjansiemeniä ja kaada loraus oliiviöljyä.
- Laita toinen leipä ainesten päälle ja paina se tiukasti kiinni.
- Paahda leivät grillissä tai pannulla.
- Leikkaa valmiit kanaleivät kolmioiksi ja tarjoile ne rucolan kanssa.
Resepti: Kariniemen