Toggle Nav

Resepti-Lasagnette

Varastossa
GTIN
Resepti-Lasagnette
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
HK NAUDAN JAUHELIHA RASVAA 17% 400G
3,19 €
PAKASTE APETIT KOTIMAINEN SIPULIKUUTIO 200G
1,29 €
MYLLYN PARAS 2KG EMÄNNÄN VEHNÄJAUHO PUOLIKARKEA
1,55 €
MUTTI TOMAATTIMURSKA 400G
0,89 €
MYLLYN PARAS 500G LASAGNE TÄYSJYVÄ
2,99 €
VALIO EILA KEVYTMAITOJUOMA 1L LAKTOOSITON
2,19 €
VALIO JUUSTOMESTARIN JUUSTORAASTE CHEDDAR 150G LAKTOOSITON
3,09 €
VALIO OIVARIINI JUOKSEVA 400ML LAKTOOSITON
3,59 €

6 - 8 annosta

 Valmistusaineet

  • 600 g naudan jauhelihaa
  • 1 pussi (200 g) pakastesipulikuutioita tai hienonnettua sipulia
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 2 tl oreganoa
  • 1 tl suolaa
  • 2 tlk (400 g) tomaattimurskaa
  • 1 dl vettä
  • 400 g (täysjyvä) pastaa, esim. Torino mini lasagnepastaa
  • 3 dl Valio Eila maitojuomaa 3 %
  • 1 prk (2,5 dl) Valio ruokakermaa Mustapekka laktoositon
  • 1 pussi (150 g) Valio Juustomestarin cheddar raastetta

Valmistusohje

  1. Ruskista jauheliha ja sipuli paistokasarissa tai isossa, pinnoitetussa kattilassa. Ripottele päälle vehnäjauhot ja kääntele hetki. Mausta.
  2. Sekoita joukkoon tomaattimurskat. Huuhtele tölkit vedellä (½ dl/tlk) ja lisää joukkoon. Keitä 2 - 3 min. Lisää joukkoon pasta. Jos käytät pastalevyjä, murenna ne käsin n. 3 cm x 3 cm kokoisiksi paloiksi. Sekoita.
  3. Kuumenna maito, ruokakerma ja juustoraaste kattilassa samalla sekoittaen, kunnes juusto on sulanut. Nosta liedeltä.
  4. Lado voidellun uunivuoan (2 l) pohjalle puolet jauheliha-pastaseoksesta ja kaada päälle puolet juustokastikkeesta. Toista samanlainen kerros.
  5. Paista uunin keskiosassa 175 asteessa n. 35 min.
  6. Anna lasagnen vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
  7. Tarjoa salaatin ja raikkaan maidon kanssa.

Resepti: Valio